Til indhold

Sådan tackler du distanceledelse

Distanceledelse er en mulighed og en nødvendighed for at nytænke. Her fortæller Lea Lund om alternative jobsamtaler og MUS-samtaler, samt om lederes forventninger til medarbejdere i en tid med hjemmearbejde.

Med ét slag er distanceledelse blevet et generelt vilkår for langt de fleste ledere. Bliv guidet gennem de muligheder og de risici, som din virtuelle organisation står midt i.

Få det bedste ud af din ledelse under store forandringer

Lyt til DM podcast og brug dine erfaringer fra Coronakrisen til udvikling og læring i dit team.

Lyt til podcast

Håndbog om distanceledelse

Fra skærm til skærm – om at lede på distancen under corona.

Læs håndbogen

God distanceledelse handler om at skabe tætte relationer og stærke fællesskaber. På dette optagede webinar får du viden om og inspiration til, hvordan du som leder undgår faldgruberne og ikke mindst udnytter fordelene ved distanceledelse. Du får bl.a. svar på spørgsmål som:

  • Hvad sker der typisk, når samvær afløses af virtuel kommunikation?
  • Hvordan balancerer jeg drift og motivation – ledelse og styring?
  • Hvordan sikrer jeg et højt tillidsniveau i de virtuelle relationer?
  • Hvordan får jeg prioriteret den sociale opmærksomhed, når jeg er leder på distancen?

På webinaret bliver du præsenteret for en række enkle råd og tips, som du her og nu kan støtte dig til. Du får også en to-do-liste for, hvordan du kan afstemme forventninger omkring distancesamarbejdet, og hvordan du balancerer drift- og personaleledelse og måder at kommunikere på.

Vi har haft et lignende webinar med en erhvervspsykolog i den store ledelsesgruppe på min arbejdsplads - men det her oplæg var meget mere konkret, perspektiverende og bare bedre :-)

Webinaret er målrettet alle ledere, mellemledere, teamledere, projektledere m.v., som geografisk er adskilt fra en eller flere af sine medarbejdere eller sit team.

Oplægsholder er Lars Pedersen, seniorkonsulent og ejer af Pitstop Management, som tilbyder rådgivning, foredrag og undervisning i distanceledelse og virtuelt samarbejde. Lars Pedersen har arbejdet med dette felt siden 2011 og er forfatter til bogen ”Er der en leder til stede?” (Samfundslitteratur, 2017), der indeholder teori, cases og værktøjer. Lars har løst opgaver i en lang række offentlige og private virksomheder.

Se webinaret

Her bag login får du adgang til optagelsen af webinaret om distanceledelse.

Se webinar
Distanceledelse er en mulighed og en nødvendighed for at nytænke. Her fortæller Lea Lund om alternative jobsamtaler og MUS-samtaler, samt om lederes forventninger til medarbejdere i en tid med hjemmearbejde.