Karriererådgivning ved DM

DM - karriererådgivning

© Lasse Martinussen

Del artikel:

DM tilbyder forskellige former for services, alt efter hvor du er i din karriere.

Ring og tal med en karriererådgiver: 38 15 66 00

I DM's åbningstid kan du altid ringe på vores hovednummer, telefon 38 15 66 00, og taste dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at tale med dig om dine karriereovervejelser. Nogle af de typiske spørgsmål og temaer, som vi hjælper vores medlemmer med, kan du læse om her.

Få feedback på dit jobsøgningsmateriale

Som medlem kan du få feedback på ansøgning, cv og din LinkedIn-profil, når du søger job. Book et cv- og ansøgningstjek online og få 30 minutters personlig feedback.

Bemærk, at du skal oploade cv, ansøgning og stillingsopslag, så vi kan forberede os på samtalen.

Bestil et cv- og ansøgningstjek.

Book en karrieresamtale

Der kan være ventetid på karrieresamtaler. Hvis du ringer til Karrieretelefonen på 38 15 66 00, er vi tilgængelige med karriererådgivning dagligt i åbningstiderne og uden tidsbooking (se ovenfor).

Hvis du ønsker en karrieresamtale, kan du booke en times individuel rådgivning. Når du booker en karrieresamtale, vil du blive bedt om at uploade dit cv. 

Bestil en karrieresamtale.

Fagligt oplæg på din arbejdsplads

Du kan få en konsulent ud din arbejdsplads. Vi bruger gerne en times tid sammen med dig og dine kolleger, hvor vi kommer med et input, som er relevant for trivslen eller udviklingen på jeres arbejdsplads.

Læs mere om muligheden for fagligt oplæg på din arbejdsplads.

Få dig en mentor

Du kan blive mentor eller mentee i DM’s mentorprogram. I programmet udveksler du erfaringer og sætter fokus på din og en andens karriereudvikling. Uanset hvor du er i din karriere, har du noget værdifuldt at give videre. Det rammesætter vi i DM, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Læs mere om DM's mentorprogram.

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje