Faglige medlemsfordele

Kvinde foran computer

© Rawpixel

Del artikel:

I DM rådgiver vi dagligt om en bred vifte af spørgsmål. Når du henvender dig til DM, får du en grundig rådgivning og solidt grundlag for at træffe vigtige beslutninger i dit arbejdsliv.

Rådgivning om løn og ansættelse

Du har mulighed for hurtig rådgivning om arbejdsvilkår, kontrakter, fridage og løn. Vi tjekker din kontrakt og ansættelsesvilkår og kan hjælpe med at stille de rigtige krav til din arbejdsgiver. Som medlem af DM kan du få advokathjælp. Det vil sige, at du uden omkostning kan få prøvet sager, der relaterer til dine ansættelsesforhold, ved de relevante retsinstanser.

Se hvordan du kan kontakte DM


Karriereudvikling og sparring

Du skal bevare og øge din værdi på arbejdsmarkedet. Derfor arbejder vi hele tiden for, at du kan udbygge dine kvalifikationer og kompetencer. Vi rådgiver om jobmuligheder inden for din branche, tjekker din ansøgning og dit cv og tilbyder individuelle karrieresamtaler. DM kurser åbner samtidig døren til en lang række kurser, hvor en del endda afsluttes med eksamen. Du kan desuden få en mentor eller selv blive mentor.


Støtte når det brænder på

Du har et helt team, du kan trække på, hvis du har en konflikt på arbejdspladsen. Så støtter vi med juridisk rådgivning. Vi kan stå for forhandlingen med arbejdsgiveren på dine vegne, du kan få stressvejledning, og vi kan hjælpe med at forbedre arbejdsmiljøet.

Kommer du i økonomisk nød på grund af ulykke, sygdom eller sociale begivenheder og som følge af eller i tilknytning til din virksomhed som magister, kan du ansøge DM's Sociale Sikringsfond om et rentefrit lån.


Hvis du bliver ledig

Først og fremmest sikrer vi, at du får en ordentlig opsigelse. Vi behandler mere end 500 sager om uretmæssige afskedigelser hvert år, og vi vinder de fleste. Dernæst får du personlig rådgivning, hvor vi sammen kortlægger dine kompetencer og lægger en strategi for, hvordan du kommer i arbejde igen. Du får også rådgivning om jobsøgning og mulighed for et ansøgningstjek, gode råd inden jobsamtalen og meget mere.


Gratis foredrag og arrangementer

Vi tilbyder årligt mere end 150 faglige arrangementer fordelt over hele landet. De spænder vidt. Fra de jobrelaterede emner som stress, forhandlingsteknik, ledelse, branding m.m., hvor du kan blive opdateret på ny viden og banebrydende forskning. Og de er alle sammen gratis for medlemmer.


Efteruddannelse 

I samarbejde med KU SCIENCE udbyder DM en lang række relevante efteruddannelseskurser for dig, der arbejder med, for eller i naturen og miljøet inden for områder såsom bæredygtighed, forvaltning og biokemi.


Netværk og nye kontakter

Du bliver også medlem af et socialt fællesskab. Lokalt og til de mange arrangementer vil du møde andre medlemmer, der brænder for deres faglighed, gerne vil udveksle viden og netværke. Det gør dig klogere og styrker din karriere, mens det samtidig er hyggeligt. Og på LinkedIn har vi et forum, hvor dialogen kan fortsætte.

Er du leder, kan du også melde dig ind i DM's ledernetværk, som er et fortroligt rum, hvor du kan vende udfordringer og dilemmaer i egen organisation med andre ledere og høre om deres erfaringer.

Læs mere om DM's ledernetværk


Billig forsikring og gode rabatter

Du kan spare rigtig mange penge – ikke mindst på ulykke-, indbo- og bilforsikring hos Alm. Brand. Men du får også Danmarks bedste rabat på Politiken samt rabat på oplevelser. Du kan få et forbrugsforeningskort, hvor du optjener bonus hvert år. Faktisk kan rabatterne næsten tjene kontingentet hjem. Se alle rabatter


Politiske initiativer og forhandlinger

Når vi står sammen, er vi stærkere. Og med et medlemstal i vækst har vi én af de stærkeste stemmer – både i den offentlige debat, og når der skal forhandles centrale aftaler og overenskomster på medlemmernes vegne. Se også, hvordan du kan blive aktiv i DM i et medlemsnetværk.


Inspiration og viden

Du får DM Akademikerbladet med posten 10 gange om året. Det er et journalistisk skrevet og redigeret magasin fyldt med nyheder, inspiration og relevant viden. Du modtager også nyhedsbreve hver uge med guides og gode råd. Der er kort sagt masser af viden og hjælp at hente.


Lokale repræsentanter

Vi har tillidsrepræsentanter og kontaktpersoner på mere end 500 arbejdspladser. De arbejder for at fremme dine interesser på jobbet og fungerer som bindeled mellem medarbejdere og ledelse. Du kan altid henvende dig til din lokale repræsentant, hvis du har spørgsmål eller udfordringer.


Kontante medlemsfordele

Se også de kontante fordele du får som medlem af DM.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje