Din arbejdssituation

Del artikel:

Få råd til karrieren med udgangspunkt i din aktuelle situation.

Vi vil gerne møde dig, der hvor du er i karrieren, hvad enten du er leder, ledig, selvstændig eller andet. Vi har samlet de kategorier, som vi oftest møder her.

Studerende

Få hele pakken med fagforening og a-kasse og dermed adgang til rådgivning under dit studie, studieforsikring og studiekonto, arrangementer og workshops.

Læs mere

Nyuddannet

Som nyuddannet skal du forholde dig til dine muligheder på arbejdsmarkedet, hvordan du får det rigtige arbejde, din første kontrakt, lønforhandling og hvordan du navigerer i dit første job. Brug DM til det hele.

Læs mere

Ledig

Som ledig har du typisk brug for sparring og inspiration til din jobsøgning, viden om hvilken hjælp du kan få fra hhv. fagforening og a-kasse, adgang til netværk m.m.

Læs mere her og få et overblik

Arbejder du som selvstændig eller freelancer?

Her kan du fx finde hjælp til at afklare, om livet som selvstændig kunne være et godt match for dig, ligesom du kan finde vejledning til aftaler og kontrakter, prisfastsættelse og honorar og råd om salg og markedsføring. Du finder også henvisninger til netværk og kurser for selvstændige og freelancere.

Læs mere

Leder

Har du brug for sparring, inspiration eller råd om ledelse? Brug DM til afklaring af lederambitioner, arbejdsmiljø for ledere, webinar om distanceledelse og netværk for ledere. Vi hjælper dig selvfølgelig også i forhold til ansættelsesvilkår og din lønforhandling.

Læs mere

Senkarriere

Læs om de temaer, der er særligt relevante for den sidste del af karrieren og seniorlivet derefter: muligheder for at trappe ned på arbejdet, overvejelser om overgangen fra karriere til seniorliv, jobsøgning og DM’s politiske indsatser.

Læs mere

Ph.d.

Læs mere her om vejen til en karriere som forsker. Du kan også finde information om livet som ph.d.-studerende og om de muligheder, som åbner sig for en ph.d., når afhandlingen er forsvaret. Enten som forsker ved en forskningsinstitution eller på arbejdsmarkedet udenfor academia. Du kan også læse om arbejdsmiljø og trivsel for ph.d.-studerende, ansættelsesvilkår og om, hvordan du kan få indflydelse på dit universitet. Endelig kan du læse om DM mange aktiviteter for forskere i vores kalender.

Læs mere

Tidsbegrænset ansat

Er du eller overvejer du en tidsbegrænset ansættelse så, kan du her læse om udviklingen i midlertidige stillinger, om at bruge dem som springbræt eller livsstil og få gode råd til fx at håndtere usikkerheden om det næste job, og hvordan du forklarer huller i cv’et.

Læs mere

 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}