Til indhold

Viden og værktøj

Find råd og indsigt inden for temaer, som er relevante for din karriere. Læs om arbejdsmarkedet, kompetenceudvikling, MUS og arbejdsmiljø.

Få det bedste udbytte af din MUS

Skal du snart til medarbejderudviklingssamtale (MUS) med din chef, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Her finder du råd om, hvordan du kan forberede din medarbejderudviklingssamtale, hvad der er vigtigt at fokusere på, og hvad du helst skal undgå.

Læs mere om MUS-samtalen

Skal du udvikle dine kompetencer?

Hvilke kompetencer har du brug for at udvikle? Hvor og hvordan gøres det bedst? Og hvordan argumenterer du bedst for at få bevilget en uddannelse af din arbejdsplads? Få råd og inspiration til din kompetenceudvikling.

Læs mere om kompetenceudvikling

Dit arbejdsmiljø er vigtigt

Et godt arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv, men opnås gennem en fælles indsats. Find råd og inspiration til, hvordan du, dine kolleger, din arbejdsplads og DM sammen kan skabe et godt arbejdsmiljø. Her får du en introduktion til arbejdsmiljøtemaer og svar på de hyppigst stillede spørgsmål om arbejdsmiljø.

Råd og viden om arbejdsmiljø

Vejledning om genplacering

DM har samarbejdsaftaler med udvalgte udbydere, der har gode resultater med genplacering. Er du blevet afskediget eller varslet fyret, kan DM hjælpe dig med at komme godt i gang med et forløb.

Læs om genplacering

Populære brancher for akademikere

Akademikere arbejder som bekendt i en bred vifte af job på tværs af mange brancher. Her kan du læse om udvalgte brancher, som især er populære, og hvor DM'ere i høj grad har vist deres værd.

Læs mere om brancher

Fremtidens arbejdsmarked

Coronapandemien har accelereret udviklingen for en række megatrends på det akademiske arbejdsmarked. Det kan aflæses i virksomhedernes jobopslag, hvor hvert femte nu nævner grøn omstilling, og hvert andet nævner digitalisering som en af arbejdsopgaverne.

Læs mere om Fremtidens arbejdsmarked

Test jeres kultur

Som medlem af DM kan du få et unikt link, som du og dine kollegaer kan bruge.

Bestil testen her
; ;