Til indhold

Tag testen sammen med dine kolleger

I DM tror vi på, at håndtering af arbejdspres er et fælles anliggende. Vi vil derfor gerne hjælpe vores medlemmer til at starte dialoger om, hvilken kultur for håndtering af arbejdspres, der hersker i jeres kollegiale fællesskaber.

Arbejdspres er et fælles anliggende. Som medlem af DM kan du få et unikt link til testen, som du og dine kolleger kan bruge. Så kan I sammen tage temperaturen på jeres arbejdsplads’ håndtering af pres. Er I minimum 10 kolleger, der svarer, får I et fælles testresultat og et værktøj til, hvordan præcis I kan håndtere arbejdspres.

Udfyld formularen herunder, hvis du vil have tilsendt det unikke link til din arbejdsplads.

Er du ikke medlem?

Prøv et gratis medlemskab i tre måneder og få mulighed for at bestille en analyse til din arbejdsplads.

Bestil analyse af din arbejdsplads

Her kan du oplyse os om dit tillidshverv


Når du bestiller en arbejdspladsanalyse, oplyser du dit navn, medlemsnummer, arbejdsplads, email, telefonnummer og eventuelt tillidshverv til DM. Vi behandler dine oplysninger som en del af din bestilling og med det formål at oprette en analyse til din arbejdsplads jf. GDPR art. 6(1)(f) om vores legitime interesse samt GDPR art. 9(2)(d) om vores legitime fagforeningsaktiviteter. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

; ;