Vejledning om genplacering

Del artikel:

Er du blevet afskediget eller varslet fyret, er et genplaceringsforløb en god mulighed for at hjælpe dig med at finde et andet arbejde. DM kan hjælpe dig med forløbet.

DM samarbejder med en række erfarne udbydere, der kender arbejdsmarkedet for magistre og andre højtuddannede grupper, og som har opnået gode resultater med at få medlemmer i job. Det følger vi op på løbende.

Du kan få rabat og særlig fleksibilitet, når du henvises fra DM. Det gælder uanset, om der er tale om en arbejdsgiverbetalt ydelse, eller du selv finansierer forløbet, der som består oftest af:

  • Et antal personlige samtaler
  • Assistance til research af brancher, virksomheder, udarbejdelse af ansøgning og cv
  • Telefonisk sparring efter behov
  • Løbende opfølgning

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er alle højtuddannede specialister. Til daglig arbejder de med netværk, virksomhedskontakter, kompetenceafklaring, karriereplanlægning, jobsøgning, kurser og efteruddannelse.

Pris

De tilbyder forløb, der typisk er inden for rammen 15.000-30.000 kr. Genplaceringsforløbet bliver skræddersyet til dine behov, også hvis du har et mindre beløb til rådighed. Tilbuddet omfatter ikke jobgaranti.

Før du beslutter dig

Inden du beslutter dig for et forløb, kan du i samarbejde med en DM-konsulent afklare dine ønsker og muligheder. Vi orienterer om de krav, du bør stille til et samarbejde. Du vælger frit, om du vil benytte dig af vores samarbejdspartnere eller en anden udbyder.

Hvis du er i kontakt med DM i forbindelse med afskedigelse og har brug for sparring eller information om genplacering, vil du blive henvist via den konsulent, du allerede har kontakt til. Ellers kan du rette henvendelse direkte til dm@dm.dk.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}