Kontante medlemsfordele

20161214 Boersen 0022
Del artikel:

Med over 75.000 medlemmer har vi stor forhandlingsstyrke og kan derfor forhandle os frem til en masse gode rabataftaler – til gavn for vores medlemmer. Som medlem får du rabat på blandt andet avis og kulturliv samt fordelagtige aftaler på bank og forsikring.

DM

Bank og forsikring

Få overblik og vejledning til din økonomi og forretning og vær med til at sikre dig selv og din familie, bil, bolig og andre værdifulde ejendele.

DM

Kultur og underholdning

Gå på opdagelse i kunst, kulturarv og -oplevelser over hele Danmark. Her får du adgang til en verden af kulturelle fællesskaber gennem udstillinger, koncerter og meget mere.

DM

Viden og medier

Bliv klogere på samfundet og verden omkring os. Her får du adgang til den vigtigste viden og relevante temaer i både tekst og lyd gennem magasiner, aviser og podcasts.

DM

Familie og fritid

Få mere ud af hverdagen på tværs af ferie, fritid, motion og mad. Her får du adgang til abonnementstjenester og inspiration med mulighed for at spare både tid og penge.

Faglige medlemsfordele

Se også de faglige fordele du får som medlem af DM.

Oplysning om medlemskab


Bemærk, at når du som medlem af DM benytter de rabatordninger og fordele, du kan få hos vores samarbejdspartnere, oplyser du selv til vores partner, at du medlem af DM. Dette vil typisk ske, når du med en unik rabatkode køber en ydelse eller benytter en fordel, fordi koden kan spores tilbage til DM og dit medlemskab hos os. Hvis du vil vide mere om vores partneres behandling af dine personoplysninger, skal du besøge vores partneres hjemmesider, mens du kan læse mere om DMs behandling af personoplysninger her.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje