Del artikel:

Som medlem af DM får du 15 % rabat på udvalgte forestillinger på Nørrebro Teater.

Vi elsker kultur. Den, der udvider vores horisont, underholder, provokerer og skaber refleksion. Nørrebro Teater har slået dørene op til endnu en sæson, så du kan fylde kalenderen med teater og morskab med mening og kant.

Her på siden kan du se, hvilke forestillinger, du kan få rabat på.

TID TIL GLÆDE

Spilleperiode 21. sep. 2024 - 2. nov. 2024

ET RØRENDE NÆRBILLEDE AF DET MODERNE MENNESKE

En kvinde har fundet et perfekt gravsted til sig selv. Nu venter hun på at vise det til sine voksne børn. Men kun datteren dukker op. Sønnen ser ud til at være forsinket eller måske helt forsvundet. I stedet kommer en nabo og hans ekskone og derefter en gruppe mennesker, der lige har mistet et familiemedlem. Bænken på kirkegården bliver langsomt epicenter for et tilfældigt opstået fællesskab. Her samles fragmenter af liv og danner en sjov og rørende fortælling om relationer. En prisbelønnet fortælling om at høre til og høre sammen. 

TID TIL GLÆDE handler om, hvem vi er for hinanden, om tab og nye begyndelser og om at høre til og høre sammen.

Login nedenfor for at se billetkategori, priser og billetlink.

HVORFOR LAVER VI IKKE ET BAND?
Spilleperiode 7. dec. 2024 - 25. jan. 2025

EN MUSIKALSK NYTÅRSKOMEDIE OM ENSOMHED OG FÆLLESSKAB

Verdenspremiere på Stine Pilgaards musikalske og poetiske nytårskomedie.

Det er nytårsaften, og Nørrebro oplyses af fyrværkeri. Ved et busstoppested står en gruppe fremmede mennesker og venter. En frisør, der er blevet forladt af sin mand midt i en permanent. En kvinde, hvis mand er forsvundet i sin surdej. Præstekonen, der har fået spat af jubilæumsplatter. Verdens mest almindelige mand, chefen for det hele, og psykologen, der føler sig som en øde ø, man kun kan komme til med en trækfærge.

Midt i den larmende ventetid falder de i snak. En udveksling af håb, brok og minder opstår. Alle søger de efter et sted at høre til, og alle kredser de om livets store spørgsmål: Er mennesket en ø? Hvem ringer klokkerne for? Hvorfor laver vi ikke et band?

HVORFOR LAVER VI IKKE ET BAND? er en farverig samtalekomedie om at ville fællesskabet og blive en del af noget, der er større end en selv – om ikke andet så bare for et øjeblik.

Login nedenfor for at se billetkategori, priser og billetlink.

INSEKTLIV
Spilleperiode 7. mar. 2025 - 26. apr. 2025

EN KRIBLENDE KOMEDIE OM KÆRLIGHED OG KAOS

Forestil dig en verden fuld af selvoptagede sommerfugle på jagt efter den store kærlighed. Eller hvad med en sværm af døgnfluer med galoperende dødsangst eller en flok krigsparate kamikazemyrer!

INSEKTLIV er et bidende blik på menneskets tilværelse og vores både lattervækkende og skræmmende besvær med at være noget så simpelt som et godt medmenneske. En fortælling om kærlighed, kapital, kaos og krig skrevet i tomrummet mellem to verdenskrige.

Login nedenfor for at se billetkategori, priser og billetlink.

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje