Til indhold

Nørrebro Teater

Som medlem af DM får du 15 % rabat på udvalgte forestillinger på Nørrebro Teater.

Vi elsker kultur. Den, der udvider vores horisont, underholder, provokerer og skaber refleksion. Nørrebro Teater har slået dørene op til endnu en sæson, så du kan fylde kalenderen med teater og morskab med mening og kant.

Her på siden kan du se, hvilke forestillinger, du kan få rabat på.

 

Vi betaler ikke! (23. september 2023 - 28. oktober 2023)

Oplev Dario Fos satiriske komedie om at have minus på kontoen.

VI BETALER IKKE! sætter komisk og kritisk spot på det samfund, vi lever i og på vores økonomiske virkelighed. For hvorfor skal en almindelig borger vende hver en øre, mens andre tjener fedt på inflation og stigende energipriser? Hvad sker der, hvis vi gør oprør og kræver det, vi fortjener og rent faktisk kan betale?

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause.

Køb din billet med 15% rabat her.

 

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag (23. november 2023 - 20. januar 2024)

Et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske. Publikumssuccesen baseret på Morten Münsters bestsellerbog vender tilbage!

Vi er forandringsparate til strategidage på Comwell, men glemmer alt om visioner og purpose, så snart det er hverdag igen. Vi er også helhedstænkende og agile og har totalt styr på The Golden Circle og Why lige til det sekund, hvor kopimaskinen endnu en gang bryder sammen.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når vi, det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter og sund fornuft? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause.

Køb din billet med 15% rabat her.

En guide til en (lidt) lysere fremtid (9. marts. 2024 - 20. april 2024)

En musikalsk komedie af Nanna Cecilie Bang med nye sange af Marie Key.

Verden er af lave, og det er svært ikke at blive grebet af en afgrundsdyb panik ved tanken om, hvad fremtiden mon byder på af katastrofer, krige og kriser. De dystre fremtidsudsigter får mange af os til at give op og miste troen på, at vi kan forandre noget som helst. Men det skal være løgn! En flok superpositive og meget, meget løsningsorienterede jubeloptimister går til kamp mod tungsindet og alt det mørke, der skygger for håbet.

Dette er en nutidig komedie om at turde se fremad selvom alt ser temmelig sort ud.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause.

Køb din billet med 15% rabat her.

 

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Læs mere (kræver login)

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind
; ;