Som DM-medlem får du gratis adgang til Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv, samt rabatter til museets faciliteter.

Sommerferie på Arbejdermuseet

Nu nærmer sommerferien sig sammen med alle de gode oplevelser med venner og familie. På Arbejdermuseet er der sammensat et ferieprogram for både voksne og børn, og det er helt gratis for dig som DM-medlem.

Sommersjov: Vi er arbejderbørnene

1. juli – 5. august
I sommerferien kan du opleve aktiviteter for hele familien. Du kan komme med på ’En lortedag’ i baggården hver dag kl. 10.45 og kl. 13, lege løs på børnemuseet, digte lokumslyrik og meget mere. Læs mere her.

Sommeraften special

Hver torsdag i juli og august holder Arbejdermuseet aften åbent kl. 17-20 og byder ind til en mere stille museumsoplevelse, hvor der er plads til at fordybe sig i udstillingerne. Man kan være med på en guidet tur i udstillingen KVINDELIV og opleve Slaget på Fælleden på loftet, og så er der 20 kroners bar i Kaffebaren hele aftenen. Der er gratis adgang for DM-medlemmer at komme til Sommeraften Special, da det blot kræver en entrébillet at være med. Læs mere her.

Vil du sikre dig billet på forhånd? 

For at sikre en god og sikker oplevelse for alle gæster, er der sat loft på, hvor mange mennesker man kan være på museet ad gangen. Gå ind og book din billet nu - også med gratis adgang. Så er du sikret en plads på den ønskede dag og tidspunkt. Køber du en billet på forhånd, så husk at medbringe dit medlemskort (enten fysisk eller digitalt), som du skal fremvise sammen med din billet. Klik her for at booke billet

VI ER ARBEJDERNE

Ny udstilling åbner fra 17. maj 2024

Nu åbner ’Vi er arbejderne’. En stor, ny permanent udstilling , der fortæller historien om fællesskab, sult og at kæmpe for retfærdighed.

Gennem scenografi og interiører kan publikum opleve de kummerlige livsvilkår, som arbejderne levede under i slutningen af 1800-tallet.
Uden rettigheder, stemmeret eller overskud, fandt de alligevel kræfter til at samle sig i ét stort fællesskab, Arbejderbevægelsen. Men det var ikke uden kamp og ofre. Hvem var solidarisk og hvem var skruebrækker? Hvem var inde i fællesskabet, og hvem blev holdt ude?

Udstillingen fortæller om de stærke frontfigurer i bevægelsen om nederlag og sejre – blandt de allerstørste, 8-timersarbejdsdagen, der pludselig gav arbejderne fritid. Velfærdsstaten voksede frem og en ny kultur blomstrede i det danske samfund. Selvom udstillingen tager sit afsæt for mange år siden, så er mange af temaerne stadig påfaldende aktuelle!

Læs mere om udstillingen 

KVINDELIV

Vises frem til 1. august 2025

Bliv klogere på arbejderhistoriens kendte og ukendte kvinder. Om kampe, hverdagsliv, lighed og ligeløn. Om retten til egen krop og en plads i bevægelsen – og i historien. En sanselig og scenografisk udstilling, hvor man kommer helt tæt på kvindelivet gennem de sidste 150 år.

Læs mere om udstillingen

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Du (+ en gæst) får gratis adgang til museet ved at fremvise dit medlemskort (fysisk eller digitalt) i indgangen. Log ind på Mit DM via knappen nedenfor og find dit medlemskort. Du kan enten vise dit medlemskort digitalt på din mobil eller printe dit medlemskort og vise det fysisk.

Arbejdermuseet for DM-medlemmer

Gratis adgang for 1+1

Medlemmer kan selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, sådan som ordningen hidtil har givet mulighed for. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet. For at komme gratis ind skal du vise dit DM-medlemskort.

10 % rabat i museumsbutikken

Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat.

10 % rabat i Kaffebaren

Nyd en kop kaffe, et stykke kiksekage eller en Stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne.

15 % rabat på lokaleleje

Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning.

Adresse

Arbejdermuseet, Rømersgade 22 i København.

Læs mere om Arbejdermuseet her.

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}