Til indhold

Arbejdermuseet

Som DM-medlem får du gratis adgang til Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv, samt rabatter til museets faciliteter.

Arbejdermuseet for DM-medlemmer

Gratis adgang for 1+1

Medlemmer kan selv vælge, hvem der skal med på Arbejdermuseet. Det kan være ægtefællen, kæresten, sådan som ordningen hidtil har givet mulighed for. Men det kan også være en god ven eller en kollega. Husk, at børn under 18 år altid har gratis adgang til museet. For at komme gratis ind skal du vise dit DM-medlemskort.

10 % rabat i museumsbutikken

Køb gammeldags legetøj, valgplakater, slik og bøger med rabat.

10 % rabat i Kaffebaren

Nyd en kop kaffe, et stykke kiksekage eller en Stjernepilsner i den stemningsfulde kaffebar fra 1950’erne.

15 % rabat på lokaleleje

Hold bryllup, reception, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende i Arbejdermuseets enestående festsal. Rabatten gælder ikke forplejning.

Vil du sikre dig billet på forhånd? 

For at sikre en god og sikker oplevelse for alle gæster, er der sat loft på, hvor mange mennesker man kan være på museet ad gangen. Gå ind og book din billet nu - også med gratis adgang. Så er du sikret en plads på den ønskede dag og tidspunkt. Køber du en billet på forhånd, så husk at medbringe dit medlemskort (enten fysisk eller digitalt), som du skal fremvise sammen med din billet. Book billet.

Adresse

Arbejdermuseet, Rømersgade 22 i København.

Læs mere om Arbejdermuseet her.

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

Du (+ en gæst) får adgang til museet ved at fremvise dit medlemskort (fysisk eller digitalt) i indgangen. Log ind på Mit DM via knappen nedenfor og find dit medlemskort. Du kan enten vise dit medlemskort digitalt på din mobil eller printe dit medlemskort og vise det fysisk.

Log ind og find dit medlemskort

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Meld dig ind
; ;