Se nogle af de stærkeste dokumentarfilm i verden

Del artikel:

Filmene til CPH:DOX stiller skarpt på de store spørgsmål i tiden og udfordrer vores viden om kunst, videnskab og samfund. En af verdens største dokumentarfilmfestivaller har åbnet op for deres eget streamingplatform - PARA:DOX, og som DM-medlem kan du komme med og opleve magien med medlemsrabat på 20 %.

Mere end en filmfestival

CPH:DOX blev grundlagt i 2003 af Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse har CPH:DOX i 20 år haft fornøjelsen af at introducere publikum til de stærkeste dokumentarfilm fra både ind- og udland på forskellige lokaliteter i København – og siden 2020 desuden på CPH:DOX’ streaming platform, PARA:DOX.

PARA:DOX - se dokumentarfilm året rundt, 24 timer i døgnet.

Nåede du ikke at se alle de film, du drømte om at på årets CPH:DOX? Bare rolig, der findes en løsning. For når den fysiske festival lukker ned, fortsætter CPH:DOX nemlig online. På festivalens egen streamingtjeneste PARA:DOX kan du se dokumentarfilm året rundt, 24 timer i døgnet.


På PARA:DOX finder du de bedste dokumentarfilm fra de sidste 20 års festivaler, de største hits og de oversete perler. På PARA:DOX koster en film 49 kr. at leje og  et medlemskab hos KLUB:DOX 499 kr., hvor du får du fri adgang til alle filmene samt invitationer til særlige events året rundt. Her kan du også benytte DM-rabatkoden på 20 %. 

Se film hele året med PARA:DOX

  1. Login her for at få din DM-kode og gå til paradox.dk
  2. Opret en profil på siden, for at få adgang (eller login, hvis du allerede har en profil)
  3. Indsæt DM-koden (som du finder bag login nedenfor) ved filmkøb eller årsabonnement og tryk "Apply"
  4. Rabatten trækkes fra med det samme og du vil nu få bekræftelsesmeddelelsen DM akademisk fagforening medlemsfordel

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje