Eksklusivt tilbud til ledere: Gratis adgang til Børsens nye arrangementsserie 'Dilemma'.

Børsen 

Uanset om du er topleder, mellemleder eller teamleder, tager du som leder hver dag vigtige beslutninger, der påvirker din arbejdsplads og dine ansatte.

Derfor får du som medlem af DM løbende adgang til Børsens nye arrangementsserie 'Dilemma'. Her stilles der skarpt på temaer, som præsenterer et dilemma og/eller en problematik, som kan løses på flere måder. Til at belyse det pågældende dilemma er en udvalgt gæst - forsker, en topchef eller en helt tredje ekspert - der giver sine bedste bud på løsninger. 

Aktuelle arrangementer i Dilemma-serien

Dilemmaet i Danske Bank - krisestyring, hvidvasksag og organisationspsykologi

Chefredaktør Niels Lunde interviewer Johanne Grant, Cand.psych.aut, specialist i klinisk psykologi og PhD i organisationspsykologi om hendes tid i Danske Bank under hvidvaskskandalen. Hvordan håndterer man kriser internt, hvordan forstår vi os selv og vores arbejdsidentitet og hvordan håndterer ledelserne skandaler?

Da hvidvasksagen rullede i Danske Bank, medførte det en stor offentlig bevågenhed

Johanne Grant fulgte Danske Banks medarbejdere gennem vor tids måske største erhvervsskandale, mens hun udformede sin erhvervs-ph.d. i psykologi. På et arbejdsmarked, hvor mere bliver arkiveret online grundet kommunikation på mail og sms, med et øget fokus på moral, og hvor tempoet er højt og hidsigt, ser langt flere skandaler dagens lys i pressen. Bliv klogere på, hvordan negativ omtale og offentlige skandaler påvirker organisationer og medarbejdere og hør om ledelses- og kulturdilemmaer.

Hvor langt kan en leder gå i den offentlige debat?

Moderne ledere giver oftere og oftere udtryk for politiske synspunkter. Om Rusland og Ukraine, om ligestilling mellem mænd og kvinder, om Pride og meget mere. Karen Frøsig, topchef i Sydbank, skabte stor debat, da hun gik ud i medierne med sit synspunkt om, at man bør indføre kvoter for at fremme ligestilling i erhvervslivet. Hør Karen Frøsig i et interview med chefredaktør Niels Lunde om, hvordan hun ser på forventningen om, at en leder bør have et skarp profil i offentligheden og om, hvor hendes grænse går for at vise sine personlige holdninger. Karen Frøsig fortæller også om, hvordan hun ser på rollen som en moderne topchef, der ikke kun forventes at vise handlekraft, men som også forventes at vise sin usikkerhed og tvivl, når man står over for etiske dilemmaer, og hvor man kun har sin personlige dømmekraft som ledelsesværktøj.

Login nedenfor og få fri adgang til de aktuelle debatter fra Børsens programserien 'Dilemma' 

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje