DM

© Morten Bengtsson

Del artikel:

Få op til 15 % rabat på dit Politiken-abonnement. Er du studerende kan du helt særligt få 50 % rabat på et digitalt abonnement.

Medlemstilbud på Politiken:

 

Politiken Print leveret hele ugen med 15 % rabat.

Få masser af begavet underholdning i form af nyheder, kultur, debat, forbrugerstof og meget mere. Abonnementet inkluderer adgang til Politiken e-avis og alt indhold på politiken.dk, som kan læses på både desktop, tablet og mobil.

 

Politiken Digital - e-avis alle ugens dage med 10 % rabat

E-avis er en elektronisk udgave af papiravisen. Du kan læse e-avis på både desktop, tablet og mobil allerede fra kl. 22:30. E-avis rummer også Politikens avisarkiv som indeholder alle udgivelser af Politiken siden starten i 1884. Abonnementet inkluderer fri adgang til politiken.dk.

 

Politiken kombi – avis fredag til søndag. E-avis og politiken.dk alle ugens dage med 15 % rabat

Få det bedste af alle verdener med e-avis, politiken.dk og Politiken på papir, når weekenden rammer.

 

Børneavisen med 15 % rabat

Børneavisen er børnenes helt egen avis skrevet til de 9-12-årige, men børn ned til 7 år kan også læse med. Avisen udkommer på print hver tirsdag. Nyhedsstrømmen dækkes, så den giver mening for børn og hjælper dem med at forstå verden, de lever i. Børneavisen vandt i august 2020 Danske Mediers 'Anders Bording Mediepris'.

 

Studierabat på Politiken 

Er du studerende og under 30 år? Så får du som DM-medlem helt særligt 50 % rabat på et digitalt abonnement, svarende til 49,5 kr. om måneden. Med i abonnementet får du også adgang til et medlemskab hos Saxo Premium Studie.

Sådan opnår du rabat som medlem af DM

DM

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje