Del artikel:

DM er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken – blandt andet Danmarks højeste rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Nyhed: Danmarks bedste bank 2024

Lån & Spar er netop blevet kåret som Danmarks bedste bank i 2024 af Mybanker. Traditionen tro har Mybanker igen i år gennemført deres årlige bankundersøgelse og Lån & Spar topper listen over banker, hvor flest kunder vil anbefale banken til andre.

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

DM er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Læs mere om vilkår for medlemsfordele og betingelser.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af DM godt

Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme. Hvis du er selvstændig, kan du også få rådgivning og sparring hos en erhvervsrådgiver, som kender din branche.

Book et møde

Hør om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Få fordele som selvstændig

Er du selvstændig eller i gang med at starte din egen virksomhed, så har du adgang til særligt gode fordele i Lån & Spar Bank.

 

Du får 5 % i rente på din lønkonto

Lån & Spar er ejet af bl.a. DM. Er du medlem, ejer du os. Derfor får du bl.a. Danmarks bedste lønkonto med hele 5 % i rente.

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1,5 %. Derefter er renten 2,5 % på resten. Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit.

For at få 5 % i rente på din lønkonto skal du være medlem af DM og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs om Danmarks bedste lønkonto på lsb.dk under fordele

 

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser du kan få på dit næste billån, som medlem af DM.

Studiekonto i Lån & Spar Bank

Som studerende og medlem af DM og MA kan du få Danmarks bedste studiekonto hos Lån & Spar Bank.

Er du ikke medlem?

Som medlem af DM får du adgang til alle DM's kontante medlemsfordele og en lang række faglige fordele.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje