Til indhold

Kommunikation og Sprog

Kommunikation og Sprog, KS, har de seneste 50 år organiseret medlemmer, der arbejder med kommunikation, sprog og marketing. Hovedbestyrelserne i DM og KS har indgået en fusionsaftale, og til februar 2024 skal medlemmerne stemme om den ved en urafstemning.

KS: Kommunikatørernes fagforening

Medlemmerne i KS arbejder inden for kommunikation, sprog og marketing, hvor størstedelen af dem er privatansatte. I KS er der en stærk tradition for frivillighed med bl.a. regionale bestyrelser og en stærk studenterorganisation.

KS arbejder for at varetage medlemmernes faglige, økonomiske, sociale og uddannelsesmæssige interesser og for at være et samlende organ for medlemmernes fagområder. Den ambition videreføres naturligvis i en fusion med DM.

KS fusionerer med DM

KS organiserer ca. 7.000 medlemmer, og med fusionen bliver DM den stærkeste organisation for kommunikatører. Det giver nye og bedre muligheder for stærke fagfaglige fællesskaber og øget mulighed for at påvirke den politiske dagsorden for kommunikatører.

Fusionen med KS er først endelig, hvis den bliver besluttet af KS’ medlemmer ved en urafstemning. Urafstemningen slutter den 26. februar 2024.

; ;