Der er valg i DM til efteråret - nu kan du stille op

Del artikel:

Vil du være med til at præge retningen i DM? Vil du bidrage til at forbedre arbejdsvilkårene for akademikere, og har du lyst til at engagere dig i at fremme mangfoldighed, ligestilling og grøn omstilling? Så har du nu chancen for at stille op og blive en aktiv stemme i DM’s bestyrelser.

Der er valg til forperson, hovedbestyrelse og sektorbestyrelserne i DM, og opstillingen er åben nu og frem til 25. august.

I DM’s bestyrelser har du mulighed for at gøre en forskel på strategisk niveau og få indflydelse på vilkår, løn og interesser for DM’s medlemmer i fremtiden. Derudover får du en række strategiske kompetencer ved at være med til at træffe vigtige beslutninger for, hvordan fagforeningen kan bidrage til et bæredygtigt arbejds- og studieliv for vores medlemmer. Som medlem af DM’s bestyrelser får du desuden et fællesskab med fagfæller og netværk på tværs af arbejdspladser og sektorer.

DM er en fagforening i vækst, og til november træder DM’s fjerde fusion siden 2022 i kraft. Samtidig har DM et mål om at være tæt på medlemmers arbejdsliv og studieliv og bygge bro på tværs af faglighed.

Hvis du er engageret i dit fag og har interesse for fagforeningspolitik, så stil op til DM’s valg. Du behøver ikke have erfaring med bestyrelsesarbejde eller at være tillidsvalgt, da vi vil forberede dig til at indgå i bestyrelsesarbejdet.

Læs mere om valget, og hvordan du stiller op her

Hvis du har nogen spørgsmål om valget, kan du kontakte os på valg@dm.dk.

Bliv klædt på til at stille op

Vær med på vores online seminar og bliv klogere på, hvad det vil sige at være politisk aktiv i DM, og på hvordan du kan gøre en forskel på strategisk niveau. Webinaret foregår den 19. juni kl. 16-17.

Tilmeld dig her

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje