DSL, eller som det tidligere hed ’Danske Skov og Landskabingeniører og Have- og parkingeniører’, var en fagforening, der organiserede medarbejdere inden for det grønne område.

DSL-fagforening: En fagforening for det grønne område

Medlemmerne var professionsbachelorer og grønne ingeniører, der skabte innovative og praktiske grønne løsninger på tværs af by og land. De arbejdede med skov- og naturforvaltning, anlægsarbejde, naturvejledning og formidling, natur- og oplevelsesturisme, friluftsliv, jordbrug, undervisning, sagsbehandling, ledelse og rådgivning.

DSL'erne havde derfor en bred faglighed inden for hele det grønne område og arbejdede med at bygge bro mellem vision, beslutning og gennemførelse.

DSL-fagforening arbejdede for at sikre gode ansættelsesvilkår for medlemmerne og synliggøre vigtigheden af DSL'ernes fagligheder.

DSL i fusion med DM

DSL, der i 2021 var en mindre organisation med ca. 1.100 medlemmer, besluttede at finde en større samarbejdspartner. Det blev DM, og DSL er i dag fusioneret med DM og JA.

Sammen giver foreningerne medlemmerne nye og bedre muligheder i forhold til fagforeningsbetjening, digitalisering og hvervning.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}