Dansk Magisterforening

Om Akademikerbladet

Del artikel:

Vi er DM’s journalistiske fagblad med redaktionel frihed. Vores opgave er at komme tættere på medlemmernes arbejdsliv end noget andet medie.

DM Akademikerbladet er medlemmernes medie.

En god historie er en historie, som de deler med hinanden og andre – eller som andre medier tager op, så medlemmernes arbejdsliv kommer på dagsordenen i den offentlige debat. 

Vores fokus er på det akademiske arbejdsliv. Formatet er frit. Vi skriver kritiske nyheder, inspirerende portrætter og satiriske guides. Vores historier kan være korte eller lange. Det kan være en klassisk artikel eller indhold lavet direkte til LinkedIn. Det kan være tekst, lyd, video.

Det afgørende er, at vores journalistik inspirerer, vækker til eftertanke og gør medlemmerne i stand til bedre at forstå og håndtere arbejdslivets udfordringer.  

Akademikerbladet har redaktionel frihed. Det vil sige, at redaktionen selv udvælger, prioriterer, producerer, redigerer og udgiver det journalistiske indhold. Det sker ud fra DM's mål og værdier.

Magasinet udsendes fire gange om året og trykkes på svanemærket FSC-certificeret papir fra bæredygtigt skovbrug. Det holdes af ca. 40.000 akademikere med blandt andre en humanistisk, natur- eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse.

Redaktionen står også for produktionen af sektorbladene Forskerforum og DM Professionshøjskoler.

Oplagstal

Kontrolleret af Danske Mediers Oplagskontrol fra 1. juli 2022 til 30. juni 2023: 45.803 eksemplarer

Modtag DM Akademikerbladet digitalt

Der er mulighed for at få tilsendt daglige nyhedsopdateringer og et link til bladet, når det udkommer.

Tilmeld dig

Modtag alle numre af bladet som studerende

Hvis du er studerende og gerne vil modtage alle numre af DM Akademikerbladet i stedet for to numre årligt, skal du også skrive til medlemsservice@dm.dk.

Afmeld DM Akademikerbladet

Hvis du ønsker at afmelde det trykte blad, evt. fordi du hellere vil læse bladet elektronisk her på hjemmesiden, er der mulighed for dette.

Du skal blot skrive henvendelse til medlemsservice@dm.dk.

}