Uddannelse, kurser og arrangementer

© Niels Hougaard

Del artikel:

Som tillidsvalgt kan du komme på gratis kurser og uddannelsesdage og blive uddannet helt op til diplomniveau. Alle tillidsvalgte bliver klædt grundigt på til at varetage deres hverv.

Vi vil gerne klæde dig godt på til at varetage dit hverv, så vi opfordrer til at tage så meget uddannelse, du kan finde plads til i hverdagen. Grunduddannelsen er obligatorisk for tillidsrepræsentanter og tillidsrepræsentantsuppleanter, og vi anbefaler dig at tage den i løbet af dit første års tid som tillidsvalgt.

Når du har gennemført velkomstmødet og introkurset, vælger du selv, i hvilken rækkefølge du vil tage de øvrige grundkurser. Du kan til hver en tid også tage vores onlinekurser, som du finder længere nede på siden. På den måde kan du tilpasse din uddannelse til de konkrete opgaver og udfordringer, du står med som tillidsvalgt. Har du et andet tillidshverv, fx arbejdsmiljørepræsentant eller kontaktperson, anbefaler vi, at du vælger de dele af vores uddannelsestilbud, som er relevant for dig.

Alle kurser og arrangementer er gratis, og du får en invitation på mail. DM dækker løntræk fra din arbejdsgiver, hvis du bliver trukket i løn ved deltagelse i kurserne. Det gælder dog ikke ved onlinekurser.

Her kan du finde praktiske oplysninger om uddannelse og kurser.

Oversigt over DM's tillidsrepræsentantuddannelse

Nyt APV-modul klart!

Mød erhvervspsykolog og arbejdsmiljørådgiver Lill Palmblad der gennem læringsmodulet, giver dig en gennemgang af APV-processens dele samt konkrete modeller og værktøjer til, hvordan du som tillidsvalgt kan bidrage til processen og følge op med dine kolleger - både undervejs og ved processens afslutning.

Uddannelse og kurser for tillidsvalgte

Se aktuelle kurser og arrangementer for tillidsvalgte i DM's kalender.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til TR-uddannelsen i DM, er du velkommen til at kontakte os.

Gitte T. Landrum

TR-sekretær

Gitte Grønkær Svendsen

Teamchef for Tillidsvalgte

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje