Som tillidsvalgt har du mulighed for at supplere tillidsrepræsentantuddannelsen med E-Læring.

Hvor som helst, når som helst

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne handle hurtigt og kompetent som tillidsvalgt. Derfor har vi udviklet en række e-læringsmoduler, som du kan tage hvor og når, det passer dig.

Du kan gå til og fra vores e-læringskurser, når du har lyst. Hvert kursus kan gennemføres i ét stræk. Du kan også dykke ned i de dele af det enkelte kursus, der er mest relevant for dig og den situation, du står i. Kort sagt kan du deltage, som det passer dig bedst.

Du har helt frie hænder til at sammensætte din TR-uddannelse, som du vil, og bruge vores e-læringsunivers i kombination med de eksisterende kurser i TR-uddannelsen: ’Intro til TR-rollen’, ’Forhandling og løn’ samt ’Organisation, samarbejde og trivsel’.

Læs mere om de enkelte moduler forneden

Vi har på denne side samlet et lille uddrag af hvert modul, men du har også mulighed for at se en lille introduktionsvideo, hvor du hurtigt, men mere grundigt vil blive præsenteret for, hvorfor modulet kan være noget for dig, der er tillidsvalgt. 

Gå til kurserne her

Opfølgning på APV

Mød erhvervspsykolog og arbejdsmiljørådgiver Lill Palmblad der gennem læringsmodulet, giver dig en gennemgang af APV-processens dele samt konkrete modeller og værktøjer til, hvordan du som tillidsvalgt kan bidrage til processen og følge op med dine kolleger - både undervejs og ved processens afslutning.

Konflikthåndtering

Som tillidsvalgt på en arbejdsplads kommer du til at møde konflikter, for konflikter opstår alle steder, hvor mennesker lever og gør ting sammen i fællesskab.

På en arbejdsplads kan konflikter føre til stress, øget sygefravær, lav produktivitet og dårlig trivsel - heldigvis har vi dette modul med konfliktrådgiver og antropolog Lasse Tørslev, der lærer dig om konflikthåndtering!

MUS og kompetenceudvikling

MUS og kompetenceudvikling kan have en tendens til at træde i baggrunden, når hverdagens opgaver presser sig på, og budgetterne skal prioriteres. Herved går et stort potentiale tabt, og derfor har du som tillidsvalgt en afgørende rolle at spille.

Du får i dette modul selskab af erhvervspsykolog og partner i New Stories, Trille Frodelund Lykke, der giver indsigt i, hvordan MUS og kompetenceudvikling kan gøres til et fælles, værdifuldt omdrejningspunkt for organisationen og for dig og dine kolleger.

Stor arbejdsmængde og tidspres

Som tillidsvalgt kan du gøre en vigtig forskel – ved at insistere på, at dialogen i presse situationer bliver taget, og at det sker på en ordentlig og konstruktiv måde. Men det betyder jo ikke, at det så er let for dig at navigere i. Det er derfor, vi har lavet dette modul sammen med erhvervspsykolog og arbejdsmiljørådgiver Lill Palmblad – fordi det at have nogle redskaber og metoder at læne sig op ad kan gøre det lettere både at komme i gang og at navigere undervejs.

Stress

Stress er en udfordring mange arbejdspladser kæmper med i disse år, og som tillidsvalgt vil du sandsynligvis også støde på problemet. Stress-sygemeldinger bliver stadig mere almindelige og på nogle arbejdspladser vil det være naturligt at inddrage de tillidsvalgte i arbejdet med at forebygge og nogle gange også håndtere stress.

Men for at kunne forebygge på en kvalificeret og effektfuld måde, bliver vi nødt til at forstå, hvad stress er, og hvorfor det opstår.

I modulet præsenterer organisationspsykolog Marie Kingston årsager til og udviklingen af stress, en række værktøjer til forebyggelse såvel som håndtering af stress og ikke mindst de tillidsvalgtes muligheder for at hjælpe stressramte medarbejdere.

Strategi

Indblik i og viden om strategi og strategisk ledelse giver et stærkt afsæt for at varetage TR-rollen. Det gør dig til en mere relevant dialogpartner, hvis du forstår ledelsens strategiske og styringsmæssige intentioner og udfordringer.

Det er ikke det samme som, at I behøver være enige. Men det er langt lettere at finde fælles løsninger, hvis I forstår, hvad hinanden siger - og ikke mindst forstår hvorfor den anden siger og tænker som han/hun gør.

Erhvervspsykolog og partner i New Stories, Trille Frodelund Lykke, klæder dig i dette modul godt på til denne opgave.

Forhandling og løn

Forhandling af løn er noget, som rigtigt mange af vores medlemmer interesserer sig for. Med disse korte e-læringsmoduler, hvor vi møder chefkonsulent i DM, Trine Lund Niegel, får du en kort introduktion til løn og forhandling.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje