Her kan du læse om de forskellige dele af grunduddannelsen for tillidsvalgte, samt hvilke muligheder du har, når du har gennemført grunduddannelsen.

Oversigt over grunduddannelsens opbygning

TR Grunduddannelsen

Grunduddannelsen består af et velkomstmøde og tre kurser og klæder dig på til at varetage de vigtigste funktioner som tillidsvalgt. Første del af DM's TR-grunduddannelse er specielt rettet mod dig, der er nyvalgt tillidsvalgt på din arbejdsplads. Du skal helst gennemføre grunduddannelsen inden for det første år, efter du er valgt.

De følgende 3 moduler er:

Grunduddannelsens udbytte:
Du får en klar forståelse af din rolle og den sammenhæng, du indgår i på arbejdspladsen og i DM. Du får redskaber til at komme godt i gang med hvervet og til at håndtere situationer, der kræver, at du handler hurtigt, lige som du får et overblik over, hvor du kan læse mere og få hjælp. Den første del af TR-grunduddannelsen er ”Velkomstmøde for nye tillidsvalgte” og ”Intro til TR-rollen”. De to introdele skal tages i rækkefølge, og efter at du har gennemført dem begge, må du selv vælge rækkefølgen af de to resterende grundkurser. Velkomstmødet varer 2 timer og afholdes online. De 3 følgende kurser varer hver 2 dage og afholdes som internater.

Målgruppe:
Målgruppen for grunduddannelsen er tillidsrepræsentanter, suppleanter, arbejdsmiljørepræsentanter samt kontaktpersoner i både det offentlige og det private. 

Når du har taget grunduddannelsen, har du adgang til Diplomuddannelsesmodulerne.

Klar til at lære mere?

Vidste du, at du som medlem af DM kan supplere din TR-uddannelse med DM's gratis onlinekurser? 

Se mere her og opret en profil for at få fuld adgang til alle DM's onlinekurser. 

Uddannelse og kurser for tillidsvalgte

Se aktuelle kurser og arrangementer for tillidsvalgte i DM's kalender.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje