Når du har gennemført grunduddannelsen, kan du tage et diplomuddannelsesforløb, som vi har udviklet særligt til tillidsvalgte.

Læs her om det første holds oplevelse på vores nye diplomuddannelse

Når du har gennemført DM’s TR-grunduddannelsen, kan du tage en diplomuddannelse i forhandling eller organisation, strategisk ledelse og arbejdsmiljø. Vi har udviklet begge uddannelsesforløb særligt til tillidsvalgte. Læs mere om uddannelsesforløbene nedenfor.

Diplomuddannelsesforløbene er udviklet og udbydes i samarbejde med vores håndplukkede undervisere og Københavns Professionshøjskole og udløser hver 5 ECTS point indenfor studieordningen Diplom i ledelse. Diplomuddannelsesforløbene varer hver tre dage og afsluttes med mulighed for at gennemføre en skriftlig eksamen, som ligger ca. 6 uger senere.

Med et diplomuddannelsesforløb i forhandling udvikler du en analytisk tilgang til forhandlinger og får det fornødne teoretiske fundament til at forhandle på højt niveau. Vi arbejder i dybden med dine egne cases, og du bliver trænet i at håndtere komplekse forhandlingssituationer og skabe resultater.

Undervisere er cand.negot. på SDU Rasmus Nielsen, og forhandlingskonsulent i DM Mette Askov.

Med et diplomuddannelsesforløb i organisation, strategisk ledelse og arbejdsmiljø får du viden om organisationer, strategisk ledelse og arbejdsmiljø, så du bliver bedre til at få øje på dine indflydelsesmuligheder og gøre en forskel for dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads. Målet er, at du i løbet af dette modul tilegner dig viden om teorier, begreber og modeller om strategisk ledelse og arbejdsmiljø for at kunne forstå strategisk ledelse i et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv. Du får mulighed for at arbejde med din egen arbejdsplads som case og udvikler dine færdigheder, så du kan analysere den organisatoriske kapabilitet og agere kompetent i din praksis som tillidsvalgt.

Undervisere er erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke og arbejdsmiljøkonsulent i DM, Søren Bjerregaard Kjær.

Uddannelse og kurser for tillidsvalgte

Se aktuelle kurser og arrangementer for tillidsvalgte i DM's kalender.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}