I DM har vi lavet en solid værktøjskasse, som gør arbejdet i klubben nemmere. Her på siden finder du fx en lang række færdigpakkede præsentationer, som I kan plukke i. På den måde kan I selv holde oplæg i jeres klub om aktuelle faglige emner – fra psykisk arbejdsmiljø til lønforhandling.

For at gøre arbejdet med at planlægge indholdet på jeres klubmøder nemmere, har DM’s konsulenter udarbejdet præsentationer med både slides, talenoter og spørgsmål til diskussion om nogle af de faglige temaer, som fylder, på jeres arbejdsplads.

Der er præsentationer om blandt andet psykisk arbejdsmiljø, arbejdstid, lønforhandling og kompetenceudvikling, som du kan bruge direkte på jeres klubmøder.

Alle præsentationer er opbygget sådan, at du kan trække netop de problematikker og slides frem, som er relevante på jeres arbejdsplads. Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger at bruge hele præsentationen, vil den tage væsentlig længere tid end de 30 minutter, der normalt er afsat til klubmøder.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, inden du afvikler dit klubmøde, er du meget velkommen til at ringe til din konsulent i DM, eller til konsulenten, som er kontaktperson for pågældende oplæg.

 

Tillidsrepræsentantens værktøjskasse

Har du brug for mere inspiration og flere skabeloner til at gøre det faglige arbejde nemmere, så kig nærmere på vores værktøjskasse til tillidsrepræsentanter.

Forslag til oplæg

Har du idéer til andre oplæg til klubmøder? Skriv til dm@dm.dk og skriv gerne "Forslag til TR-oplæg" øverst i mailen. 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje