Til indhold

Har du en sej TR eller AMR?

Fortjener din TR eller AMR en særlig anerkendelse? Med Tillidsprisen vil DM gerne hylde og anerkende det store arbejde, tillidsvalgte udfører hver dag. Med prisen følger 10.000 kroner. Du kan indstille din tillidsvalgte frem til 18. august

"Du må være en nej-hat? Og så elsker du vel sladder? Du har nok en fortid som elevrådsformand." Hvad tænker du, når du hører ordet tillidsrepræsentant? Vi udfordrede to tillidsrepræsentanter med fordomme om deres hverv.

Har du en særlig sej TR eller AMR, der fortjener et ekstra skulderklap?

Det kan være du har haft brug for hjælp til lønforhandling, eller har haft brug for at snakke med din tillidsvalgt om dit arbejdsmiljø. Dette er nogle af de arbejdsopgaver som din tillidsvalgte varetager, for at sikre bedre rettigheder og trivsel for kollegaerne på arbejdspladsen

Med Tillidsprisen vil DM gerne værdsætte det værdifulde arbejde, tillidsvalgte hver dag laver lokalt for at sikre ordentlige løn- og ansættelsesvilkår.

Med prisen følger 10.000 kroner.    

Fristen for at indstille til årets Tillidspris er 18. august 

Hvem kan få Tillidsprisen?

Er du medlem af DM, har du mulighed for at indstille din tillidsvalgte til prisen. 

Den tillidsvalgte kan enten være en tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant. Brug et par minutter på at udfylde formularen nedenfor, så vi har et solidt grundlag at vurdere din tillidsvalgte på. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til DM på tillidspris@dm.dk.

Indstil din tillidsvalgte til årets Tillidspris

Fristen for at indstille til årets Tillidspris er 18. august

Indstilling til tillidsprisen

De seneste års vindere

2021: Dette år var der hele tre vindere. Iben Mogensen, tillidsrepræsentant i Danmarks Radio, DR-byen, Jane Meller Thomsen, tillidsrepræsentant og bestyrelsesmedlem i HOFOR og Alexandra Møller Holsting, fællestillidsrepræsentant for det videnskabelige personale på Det Humanistiske Fakultet på Syddansk Universitet. Læs mere her.

2020: Arbejdsmiljørepræsentant Fie Isager fra Institut for Teknologiske Uddannelser på Københavns Professionshøjskole vandt årets Tillidspris 2020. Læs mere her.

​2019: Charlotte Bonde fra Professionshøjskolen Absalon og Steffen Junker, fællestillidsrepræsentant på Aarhus Universitet, vandt begge prisen i 2019. Læs mere her.