Tillidsprisen 2024

© Jesper Voldgaard

Del artikel:

Der er nu åbent for indstillinger til årets Tillidspris! 

Sidste år fik vi flere indstillinger, end vi nogensinde har fået før - det er vi naturligvis meget glade for.

Det betyder nemlig, at endnu flere af vores tillidsvalgtes kolleger ser værdien i de tillidsvalgtes arbejde og har benyttet muligheden for at anerkende den gode indsats.

Vinderen udvælges af vores panel bestående af tidligere vindere og forperson Camilla Gregersen.

Hvis du synes din tillidsvalgte skal vinde Tillidsprisen 2024 er det nu muligt at indstille vedkommen her: Indstil din tillidsvalgt til Tillidsprisen 2024

 

Herunder kan du læse om sidste års vindere.

Helene Munk Sørensen

Tillidsrepræsentant hos Miljøministeriet, Miljøstyrelsen, Østjylland.

Helene har med sine 25 års tro tjeneste som tillidsvalgt mere end fortjent Tillidsprisen. Som baggrund for overrækkelsen, kan der fremhæves følgende fra hendes indstilling:

"Hun giver god sparring og skaber et rum, hvor alle TR-er, erfarne som mindre erfarne, kan udvikle sig. Helene er en éner, hun besidder så meget pondus, indsigt og retoriske evner, at kun få vil kunne matche hendes personlige kvalifikationer.  
Hun er en fighter".

Lise Frederiksen

Tillidsrepræsentant hos Mariagerfjord Kommune.

Lise var den nominerede, der fik flest individuelle skrevne indstillinger, der alle beskrev hvordan Lise med stor opmærksomhed på sine kollegaer er med til at skabe den tryghed, som er så vigtig for en arbejdsplads. Derudover skrev hendes kolleger blandt andet:

"Vi kan lære af hendes mod til at sige de ubehagelige ting højt, men på en ordentlig og imødekommende måde, så der skabes dialog i stedet for konflikt. Hun lærer os at se muligheder, selv når andre siger der ingen er - man skal være ihærdig for at opnå resultater i den verden”. 

Tilde Kelp

Kontaktperson hos Akademiet for Talentfulde Unge (Øst).

Tilde er gennem sit tillidshverv blevet kendt i DM som en lyttende og tillidsvækkende kollega, der kæmper en brag kamp for at skabe de bedste rammer. I indstillingen er beskeden klar:

"Af Tilde kan man lære, at man skal kæmpe videre, hele tiden. Vi er stærkere sammen, så træk på hinanden og del ting. Hun tager sit ansvar meget seriøst, og fortjener den anerkendelse denne pris er". 

Jannie Hother Rasmussen

Arbejdsmiljørepræsentant, Tillidsrepræsentant, medlem af H-AMU og HSU hos Professionshøjskolen Absalon.

På Jannies arbejdsplads var der simpelthen lavet en underskriftindsamling til Tillidsprisen - men der var selvfølgelig mere end numre bag indstillingen. Det blev skrevet:

“Jannie går altid ind i ting med stor seriøsitet og saglighed. Hun er velforberedt og lyttende og ikke bange for at repræsentere synspunkter i sager med mange perspektiver. Hun er meget løsningsfokuseret og har bidraget til arbejdspladsens politikker og formår at repræsentere bredt på tværs af forskellige funktioner og fagligheder i vores store organisation".

Foto: Jesper Voldgaard © Jesper Voldgaard

De seneste års vindere

2022: Forrige år var der to vindere. Anja Amdisen, tillidsrepræsentant i Region Midtjylland i Viborg og Kell Sønnichsen, tillidsrepræsentant hos Styrelsen for IT og Læring i Aarhus. Læs mere her.

2021: Dette år var der hele tre vindere. Iben Mogensen, tillidsrepræsentant i Danmarks Radio, DR-byen, Jane Meller Thomsen, tillidsrepræsentant og bestyrelsesmedlem i HOFOR og Alexandra Møller Holsting, fællestillidsrepræsentant for det videnskabelige personale på Det Humanistiske Fakultet på Syddansk Universitet. Læs mere her.

2020: Arbejdsmiljørepræsentant Fie Isager fra Institut for Teknologiske Uddannelser på Københavns Professionshøjskole vandt årets Tillidspris 2020. Læs mere her.

​2019: Charlotte Bonde fra Professionshøjskolen Absalon og Steffen Junker, fællestillidsrepræsentant på Aarhus Universitet, vandt begge prisen i 2019. Læs mere her.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje