DM´s blade og fagmedier

Del artikel:

DM dækker en bred vifte af emner gennem vores blade og fagmedier. Herunder det akademiske arbejdsmiljø, karriere, forskning, klima, ny teknologi, bæredygtighed, samt data og digital omstilling.

DM Akademikerbladet

DM Akademikerbladet er DM’s journalistiske fagblad med redaktionel frihed. Bladet sætter fokus på udviklingen på det akademiske arbejdsmarked inden for uddannelse, forskning, beskæftigelse, arbejdsmiljø, løn, ligestilling, karriere og efteruddannelse. Det fysiske blad udkommer 4 gange om året

Forskerforum

Magasinet Forskerforum er et journalistisk skrevet og redigeret medie med redaktionel frihed, der fortrinsvis skriver om forsknings- og uddannelsespolitik, og vilkårene for forskere og ph.d.-studerende. Det fysiske magasin udkommer 6 gange om året.

DM BIO

DM BIO er et fagligt fællesskab og digitalt magasin, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer.

DM Digi

DM Digi tilbyder digitale artikler og nyhedsstof for dig, der arbejder med eller interesserer dig for data, AI og den digitale omstilling.
Her kan du desuden finde netværk og arrangementer, der er relevante for din faglighed.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje