Om Forskerforum

Del artikel:

Magasinet Forskerforum er et journalistisk skrevet og redigeret medie med redaktionel frihed, der fortrinsvis skriver om forsknings- og uddannelsespolitik, og vilkårene for forskere og ph.d.-studerende. Formålet er at perspektivere, informere og skabe debat. Hjemmesiden Forskerforum er redigeret ud fra samme principper.

Forskerforum er medie for medlemmerne af sektoren DM Universitet, Forskning og Uddannelse, som er en sektor for videnskabelige medarbejdere i forsknings- og undervisningsstillinger ved universiteterne, Forsvarsakademiet, GEUS, DIIS samt uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet.

Bladet tilkøbes også som løsabonnement til nogle medlemmer af andre organisationer: IDA, Pharmadanmark, Psykologforeningen og Djøf.

Der er mulighed for at tegne abonnement på bladet, hvis man ikke kan få det via sit medlemskab af DM.

Alle kan tilmelde sig som modtager af vores nyhedsbrev.

Modtag Forskerforums nyhedsbrev

Magasinet udsendes 6 gange om året. Der udsendes også et særskilt nyhedsbrev med aktuelle artikler fra Forskerforum 6 gange årligt.

Oplagstal

5.100 eksemplarer

Modtag bladet som ordinært medlem

Tegn abonnement på bladet

Afmeld bladet

Hvis du ønsker at afmelde det trykte blad, evt. fordi du hellere vil læse bladet elektronisk på hjemmesiden, er der mulighed for dette.

Skriv til medlemsservice@dm.dk

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}