DM Akademikerbladet

Del artikel:

DM Akademikerbladet er DM’s journalistiske fagblad med redaktionel frihed.

DM Akademikerbladet er et journalistisk skrevet og redigeret fagblad med en kritisk og analyserende tilgang til stoffet. DM Akademikerbladet er redigeret ud fra samme principper. Centrale emner i bladet og på sitet er vilkårene og udviklingen på det akademiske arbejdsmarked inden for bl.a. uddannelse, forskning, beskæftigelse, arbejdsmiljø, løn, ligestilling, karriere og efteruddannelse.

Formålet er at perspektivere, informere og skabe debat, påvirke beslutningsprocesserne inden for arbejdsmarkeds-, forsknings- og uddannelsespolitik og at profilere DM-medlemmers professionelle kompetencer i alle grene af samfundet.

DM Akademikerbladet udsendes 4 gange om året til ca. 40.000 akademikere med en humanistisk, natur- eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse. De er undervisere, forskere, ansatte i det private erhvervsliv eller den offentlige administration i akademiske stillinger, ofte som beslutningstagere.

To af numrene sendes endvidere ud til DM Studerendes ca. 18.000 medlemmer, som er studerende på universiteternes humanistiske, natur- og samfundsvidenskabelige fakulteter.

DM Akademikerbladet står for produktion af sektorbladet DM Professionshøjskoler.

Modtag DM Akademikerbladet digitalt

Der er mulighed for at få tilsendt daglige nyhedsopdateringer og et link til bladet, når det udkommer.

Studerende?

Hvis du er studerende og gerne vil modtage alle numre af DM Akademikerbladet i stedet for to numre årligt, skal du skrive til medlemsservice@dm.dk.

Afmeld DM Akademikerbladet

Hvis du ønsker at afmelde det trykte blad, evt. fordi du hellere vil læse bladet digitalt, eller i modtager to eksemplarer af DM Akademikerbladet til husstanden, er der mulighed for dette.

Tilmelding og afmelding af bladet kan ændres på MitDM.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje