Sådan kan du bruge DM

Del artikel:

Se, hvordan DM kan støtte dig i dit hverv som arbejdsmiljørepræsentant. Vi har en række tilbud, der er skræddersyet til dig.

Få besøg af en konsulent fra DM

Vil I gerne have besøg af en konsulent fra DM? Så tøv ikke med at invitere os ud på din arbejdsplads. Vi deltager gerne til et fyraftensmøde, et klubmøde eller lignende, hvor vi kan holde oplæg, som kan være med til at sætte gang i en debat, dialog eller en proces om arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads. Oplægget kan fx handle om:

  • Fusioner, omorganiseringer og organisationsforandringer.
  • Psykisk arbejdsmiljø.
  • Stressforebyggelse og stresshåndtering.
  • Det grænseløse arbejde og selvledelse.

Kontakt DM for at høre mere

Tag uddannelse hos DM

Som arbejdsmiljørepræsentant er der mange muligheder for at videreuddanne sig i DM. Du kan selv skrue op og ned for niveauet og for, hvor meget tid du vil investere i efteruddannelse. Du kan også deltage på vores TR-uddannelser og gå i dybden med bl.a. organisation og trivsel eller tilgå vores supplerende E-læringsmoduler og fx få ny viden om opfølgning på APV.

Se mere om vores forskellige uddannelsestilbud

Bliv en del af et netværk med andre tillidsvalgte

I DM har de tillidsvalgte mulighed for at starte et netværk med andre tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter på tværs af geografi og brancher. Netværket kan være et læringsfællesskab med mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre tillidsvalgte fra DM.

Netværk for tillidsvalgte

Søg økonomisk støtte

Som arbejdsmiljørepræsentant og medlem af DM kan du søge økonomisk støtte fra DM’s aktivitetspulje, hvis du har en ide til en aktivitet eller en sag, som du synes er vigtig, og som du gerne vil handle på. Det kan fx være netværksmøder, gå-hjem-møder, workshops, klubmøder, kampagner eller lign.

Læs mere om DM’s aktivitetspulje

Få viden om arbejdsmiljø

Vi har samlet den vigtigste viden og de vigtigste værktøjer, du skal bruge som arbejdsmiljørepræsentant på vores hjemmeside. Her kan du løbende slå op, når du støder på nye udfordringer eller bare er nysgerrig på et emne i arbejdsmiljøet. Her kan du bl.a. læse om psykisk arbejdsmiljø, mobning, arbejdsskader, organisationsændringer og stressforebyggelse.

Læs mere om arbejdsmiljø

Kontakt dine arbejdsmiljøkonsulenter i DM

Du kan altid kontakte DM’s arbejdsmiljøkonsulenter og få sparring og rådgivning på dine spørgsmål om arbejdsmiljø.

Kontakt dine arbejdsmiljøkonsulenter

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}