Sådan kan du bruge DM

Del artikel:

Se, hvordan DM kan støtte dig i dit hverv som arbejdsmiljørepræsentant. Vi har en række tilbud, der er skræddersyet til dig.

Få besøg af en konsulent fra DM

Vil I gerne have besøg af en konsulent fra DM? Så tøv ikke med at invitere os ud på din arbejdsplads. Vi deltager gerne til et fyraftensmøde, et klubmøde eller lignende, hvor vi kan holde oplæg, som kan være med til at sætte gang i en debat, dialog eller en proces om arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads. Oplægget kan fx handle om:

  • Fusioner, omorganiseringer og organisationsforandringer.
  • Psykisk arbejdsmiljø.
  • Stressforebyggelse og stresshåndtering.
  • Det grænseløse arbejde og selvledelse.

Kontakt DM for at høre mere

Tag uddannelse hos DM

Hos DM har du mulighed for at tage supplerende uddannelse inden for arbejdsmiljø. Hvert år tilbyder vi en række supplerende arbejdsmiljøkurser om relevante temaer som stress, trivsel, arbejdsmængde eller forandringer. Du kan også deltage på vores TR-uddannelser og gå i dybden med bl.a. organisation og trivsel.

Se mere om vores uddannelsestilbud

Bliv en del af et netværk med andre tillidsvalgte

Vi tilbyder alle vores tillidsvalgte at blive en del af et lokalt netværk af andre tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. Netværket er tænkt til at være et læringsfællesskab med mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med andre tillidsvalgte fra DM.

Læs mere og tilmeld dig dit regionale netværk

Søg økonomisk støtte

Som arbejdsmiljørepræsentant og medlem af DM kan du søge økonomisk støtte fra DM’s aktivitetspulje, hvis du har en ide til en aktivitet eller en sag, som du synes er vigtig, og som du gerne vil handle på. Det kan fx være netværksmøder, gå-hjem-møder, workshops, klubmøder, kampagner eller lign.

Læs mere om DM’s aktivitetspulje

Få viden om arbejdsmiljø

Vi har samlet den vigtigste viden og de vigtigste værktøjer, du skal bruge som arbejdsmiljørepræsentant på vores hjemmeside. Her kan du løbende slå op, når du støder på nye udfordringer eller bare er nysgerrig på et emne i arbejdsmiljøet. Her kan du bl.a. læse om psykisk arbejdsmiljø, mobning, arbejdsskader, organisationsændringer og stressforebyggelse.

Læs mere om arbejdsmiljø

Hyld en god kollega med DM’s tillidspris

DM uddeler hvert år Tillidsprisen på 25.000 kr. Prisen uddeles til tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, der har gjort en særligt stor indsats for og med deres kollegaer på deres arbejdsplads. Kender du en arbejdsmiljørepræsentant eller en tillidsrepræsentant, der fortjener en hyldest, så sørg for at indstille vedkommende til os på tillidspris@dm.dk.

Læs mere om Tillidsprisen

Kontakt dine arbejdsmiljøkonsulenter i DM

Du kan altid kontakte DM’s arbejdsmiljøkonsulenter og få sparring og rådgivning på dine spørgsmål om arbejdsmiljø.

Kontakt dine arbejdsmiljøkonsulenter

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje