Uddannelse og kurser

Del artikel:

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at varetage dit hverv som arbejdsmiljørepræsentant. Derfor tilbyder vi en række uddannelser og kurser indenfor arbejdsmiljø, så du hele tiden kan holde dine kompetencer opdaterede.

Som arbejdsmiljørepræsentant er der mange muligheder for at videreuddanne sig i DM. Du kan selv skrue op og ned for niveauet og for, hvor meget tid du vil investere i efteruddannelse.

I dit første år som arbejdsmiljørepræsentant har du ret til to dages supplerende arbejdsmiljøuddannelse. Hvert af de efterfølgende år har du ret til halvanden dags supplerende uddannelse. Vi opfordrer dig til at tage al den supplerende uddannelse, som du kan. Du kan fx gratis tilmelde dig DM’s supplerende arbejdsmiljøkurser. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med, hvordan I kan forebygge og håndtere arbejdsmiljøudfordringer på din arbejdsplads.

Formålet med vores uddannelser er:

  • At give dig en solid forståelse af rollen som arbejdsmiljørepræsentant
  • At give dig redskaber til at få indflydelse og skabe bedre vilkår på din arbejdsplads
  • At give dig viden om aktuelle emner

Læs mere om DM’s supplerende arbejdsmiljøuddannelse

Som arbejdsmiljørepræsentant og medlem af DM må du også deltage i alle de uddannelser, vi har for vores tillidsrepræsentanter. Særligt kurserne, der handler om organisation og trivsel, er relevante for dig som arbejdsmiljørepræsentant.

Læs mere om TR-uddannelserne

Arbejdsmiljøuddannelsen

Hvis du er nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant, skal du ifølge loven gennemføre en obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse. Du skal have gennemført uddannelsen senest tre måneder efter, du er blevet valgt. DM udbyder ikke den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, men du kan læse mere om, hvor du kan tage den herunder.

Læs mere om arbejdsmiljøuddannelsen

Aktuelle kurser

Hold dig opdateret på aktuelle kurser i DM’s kalender.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}