Netværk for tillidsvalgte

Del artikel:

Hvad kan et netværk gøre for dig, som er tillidsvalgt?

I DM sørger vi altid for at klæde vores tillidsvalgte ordentligt på, så de er klar til at varetage deres hverv på bedst mulige måde. Men det kan også være rigtig gavnligt at sparre med andre tillidsvalgte. Derfor har vi vores netværk for tillidsvalgte, som du kan læse mere om her:

Hvilket netværk kunne være værdifuldt for dig?

Som tillidsvalgt kan du selv starte et netværk eller gå med i et allerede eksisterende netværk.
Det vigtigste, og bedste, ved netværk for tillidsvalgte er, at de kan skræddersyes til dem, der er en del af det. For hvis et netværk skal fungere, og hvis du skal prioritere din sparsomme tid til det, skal netværket beskæftige sig med det helt rigtige, som er centralt og relevant for dem, der deltager.

Netværk handler ikke kun om erfaringsudveksling, men fungerer også som et forum til at skabe langsigtede relationer med gensidige fordele
Forbes 2019, oversat fra engelsk

Et netværk dannes efter behov og lever så længe, der er behov, interesse, engagement, og det giver mening for medlemmerne at prioritere tid til det. Netværk drives bedst, hvor energien er størst. Derfor kan et netværk også sagtens nedlægges igen, hvis det ikke længere er relevant.

Hvis du står med en aktuel udfordring eller en god idé til et relevant emne for tillidsvalgte, er der ikke langt fra tanke til handling, når det kommer til oprettelsen af et nyt netværk.

Hvad end du ønsker at sparre med andre tillidsvalgte om, hjælper vi dig med at oprette et nyt netværk eller være med i et allerede eksisterende netværk. 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje