Anmeldelse af valg

Del artikel:

Er du lige blevet valgt som tillidsrepræsentant, suppleant eller arbejdsmiljørepræsentant på din arbejdsplads? Så husk at anmelde valget til os.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter

Det er vigtigt, at du anmelder til os, at du er blevet valgt som tillidsrepræsentant eller suppleant. Herefter anmelder vi valget til din arbejdsgiver, og først herefter er du bemyndiget til hvervet og beskyttet mod afskedigelse. Ved at anmelde dit valg til DM får du også adgang til de mange fordele og gratis tilbud, vi har til vores tillidsrepræsentanter.

Anmeld tillidsrepræsentant/suppleant

Arbejdsmiljørepræsentanter

Når du er blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant, skal du anmelde det til DM, så vi kan støtte dig bedst muligt i dit hverv. Når du har anmeldt valget hos os, anmelder vi det til din arbejdsgiver, så de ved, at vi støtter dig i rollen som arbejdsmiljørepræsentant. Når du anmelder dig, vil du også blive tilbudt gratis supplerende arbejdsmiljøuddannelse og løbende sparring på dine opgaver.

Anmeld arbejdsmiljørepræsentant

Beskyttelse af arbejdsmiljørepræsentant

Er du offentligt ansat, er du som arbejdsmiljørepræsentant beskyttet mod at blive afskediget. Din beskyttelse træder i kraft, når vi har anmeldt valget til din arbejdsgiver.

Er du privatansat, er du ikke nødvendigvis beskyttet mod afskedigelse.

Ophør af tillidshverv

Hvis du ikke længere har et tillidshverv, vil vi gerne vide det. Send en mail til os med oplysning om din arbejdsplads og dato for ophør af tillidshverv.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}