Gå til sidens indhold

2019

 • 16. april 2019 Nyt medlemsnetværk for grønnere klima: ”Vi har brug for DM-medlemmernes fagligheder”

  Nyt medlemsnetværk i Dansk Magisterforening skal sætte fokus på bæredygtighed, omstilling og organisering. Det er ikke individet, men fællesskabet der kan løse problemerne, siger initiativtager bag netværket.

  Læs mere
 • 16. april 2019 Tid til planlægning af din sommerferie

  Har du og dine kolleger styr på placeringen af årets sommerferieuger? Hvis ikke, opfordrer DM til, at I allerede nu aftaler fordelingen af ferie henover sommeren.

  Læs mere
 • 12. april 2019 Få styr på din restferie

  Hvordan er det nu lige med reglerne for ferie? Kan du fx overføre feriedage eller få ferien udbetalt? Få styr på dine feriespørgsmål med to uger tilbage af ferieåret og en ny ferielov på trapperne.

  Læs mere
 • 08. april 2019 Debat: Hvordan sikres udvikling?

  Uddannelsesinstitutioner spiller en vigtig rolle for hele landet, men også for den enkelte region. Det vil få store konsekvenser for uddannelserne, men også hele samfundet, at 2-pct-besparelserne får lov til at fortsætte, skriver formand for Dansk Magisterforening, Camilla Gregersen, i et debatindlæg i Nordjyske.

  Læs mere
 • 04. april 2019 Vær med til at gøre valget grønt!

  Sammen med en række grønne organisationer og klimaforskere støtter DM initiativet ’Så er det nu – gør valget grønt’. Vi håber, du vil være med.

  Læs mere
 • 03. april 2019 DM's formand Camilla Gregersen er udpeget til Dataetisk Råd

  Der er stort behov for en oplyst samfundsdebat om etiske dilemmaer i kølvandet på den teknologiske udvikling. Det er en vigtig opgave for Dataetisk Råd, mener Camilla Gregersen, der er et ud af 12 medlemmer, som er udpeget til Dataetisk Råd.

  Læs mere
 • 02. april 2019 Ny fond giver statsansatte forbedrede muligheder for efteruddannelse

  Som ansat i staten får du snart mulighed for at søge om midler til din efteruddannelse fra den nye fond, Den Statslige Kompetencefond. Det kan du have i baghovedet, hvis du skal til MUS i løbet af foråret.

  Læs mere
 • 26. marts 2019 Politisk aftale om reform af sundhedsvæsenet

  Hvis den indgåede politiske aftale om en reform af sundhedsvæsenet og regionernes øvrige opgaver bliver en realitet efter valget, kan den få stor betydning for dig, der er regionalt ansat. Vi står klar til at rådgive og sparre med medlemmer, der bliver berørt eller allerede nu har spørgsmål.

  Læs mere