Indstil din tillidsvalgte til årets Tillidspris: Sådan gør du

Del artikel:
Af Troels Mørk

Har du en tillidsvalgt, som fortjener lidt hæder og opmærksomhed, vil vi blive rigtig glade, hvis du vil bruge to minutter på at fortælle os om vedkommende. Lige nu modtager vi nomineringer til årets Tillidspris i DM.

Det er tid til årets Tillidspris i DM. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du ønsker at nominere din tillidsvalgte til årets Tillidspris. Det er nemt at nominere og betyder rigtig meget for den, du indstiller.

Dine tillidsvalgte er dem, du går til, hvis du fx føler dig dårlig behandlet på din arbejdsplads, eller du skal til en lønforhandling.

De tillidsvalgte er din og kollegernes sikkerhed for, at regler og retningslinjer overholdes og kan tage konfrontationen med ledelsen og har mandatet til at forhandle på dine og kollegernes vegne.

Dette arbejde værdsætter DM rigtig højt, men vi har ikke mulighed for at kompensere de tillidsvalgte økonomisk.

I stedet for har vi Tillidsprisen, hvor vi hvert år hylder tillidsvalgte for deres arbejde. Men vi er afhængige af din nominering af dine tillidsvalgte, så kan finde årets vindere.

Sådan indstiller du

Har du en tillidsvalgt, som fortjener lidt hæder og opmærksomhed, vil vi blive rigtig glade, hvis du vil bruge to minutter på at fortælle os om vedkommende.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}