Fusion

DM fusionerer med den akademiske fagforening Kommunikation & Sprog. Læs mere

Del artikel:

DH er en platform, hvor havebrugsinteresserede kan mødes og holde kontakt med faget og hinanden gennem sociale og faglige arrangementer.

Netværket giver mulighed for at møde studiekammerater, kolleger og samarbejdspartnere i en afslappet atmosfære.

Det er vigtigt for DH at holde en tæt kontakt med de studerende, der har interesse for faget, og tilbyde relevante arrangementer målrettet de studerende. For at sikre relevansen har bestyrelsen to studenterrepræsentanter, hvis rolle er at formidle kontakten mellem foreningen og de studerende.

Som medlem af DH bliver du en del af et aktivt netværk, hvor medlemmerne har tætte relationer og mulighed for at skabe en stor kontaktflade. Det betyder, at der gennem arrangementer bliver skabt netværk og kontakter, der både kan give kendskab til, hvad hortonomer beskæftiger sig med, og måske være med til at åbne døre til fremtiden.

Hvert år afholder foreningen spændende arrangementer, såsom virksomhedsbesøg, kurser og oplæg om emner, der er oppe i tiden.

DH har en mentorordning med fokus på karriereskift, og her har alle medlemmer af DM mulighed for at få en mentor tilknyttet. DH benytter sig af det personlige kendskab til medlemmerne af mentorkorpset og matcher hver ansøger.

Medlemmerne af netværket har hvert år mulighed for at søge legater fra Dansk Hortonomforening Studiefond. Legatet uddeles til rejser og andet med faglig relevans.

Tilmeld dig netværket


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}