Til indhold

Til dig, der er på vej ind i ledelse

Dansk Magisterforening
© Morten Bengtsson

Overvejer du ledelse med personaleansvar som din næste karrierevej, giver vi dig de bedste forudsætninger for din afklaring og opstart.

Er du projektleder, koordinator, funktionschef, ekspert, konsulent eller noget helt sjette tilbyder vi dig både individuel og personlig rådgivning, workshops, mentorforløb og netværk, så du bedst muligt kan imødekomme de udfordringer, du kommer til at stå overfor som ny leder med personaleansvar.

Når du er ny i ledelse, går du fra ’at lede dig selv’ til at ’lede andre’. Det kan være en stor omvæltning og du kommer til at stå overfor udfordringer som tidsdisponering, at give slip på kontrollen og uddelegere eller det at være alene som leder. Transitionen til leder handler især om at gå fra 'at lave arbejdet selv' til 'at få lavet arbejdet af andre', coaching, delegere, planlægge og følge op.

Rollen som leder og håndteringen af de nye udfordringer har du mulighed for at sparre med en konsulent om eller med andre magistre, der har de samme overvejelser.

Lederbloggen

Du kan som leder og medlem af DM give din mening til kende. Deltag i debatten på lederbloggen.

Læs mere

Kontakt DM

Hvis der er spørgsmål, som du ikke kan få besvaret her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte DM's rådgivning på telefon 38 15 66 00.

Kontakt DM