Rådgivning

Del artikel:

Hos DM's karrierekonsulenter får du individuel og professionel sparring på dine overvejelser om en karrierevej som leder med personaleansvar.

Ring og tal med en karriererådgiver

Ring på telefon 38 15 66 00, og taste dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at tale med dig om dine lederkarriereovervejelser. Nogle af de typiske spørgsmål, kan du læse om nedenfor.

Hvordan du afdækker dine muligheder om en karrierevej som leder

Brug konsulenten til at afklare dine kompetencer og ikke mindst præcisere dine ønsker i forhold til jobbet som leder. Ofte er samtalen det første skridt på vejen, en måde at få konkretiseret en drøm eller afstemme dine ambitioner med dine kompetencer og erfaring. Du kan også bruge konsulenten som sparringspartner, når du skal lægge en plan for at realisere dit mål.

På vej til lederjobbet med formelt personaleansvar

Overvejer du skridtet fra konsulent eller faglig leder til et job med personaleansvar kan du deltage på workshoppen 'Ledelse – noget for dig?', hvor du bliver udfordret på dine tanker om lederrollen og får afklaret, om ledelse er noget for dig.

Er du trods lederambitioner i tvivl om, hvordan du lander dit første chefjob, så får du her seks gode råd til, hvordan du bringer dig selv i stilling til at blive leder.

Læs artiklen i DM Akademikerbladet: 6 gode råd: Sådan bliver du chef

Tjek også DM's kalender for relevante tilbud til ledere

Populære brancher for magistre i lederjob

Magistrene arbejder i en bred vifte af lederjob på tværs af mange brancher og på alle lederniveauer. Her kan du læse om udvalgte brancher, som især er populære, og hvor magistrene i høj grad har vist deres værd.

Læs mere om brancher

Hvordan du kan udvide din jobhorisont på vej ind i lederrollen 

Hvis du er kørt fast i din jobsøgning kan konsulenten tilbyde nye øjne på jobsøgningen. Brug konsulenten til at diskutere, hvilke strategier der kan være relevante for dig: er der beslægtede brancher/opgavetyper/områder, du med fordel kan undersøge og arbejde videre med?

Du kan også få feedback på ansøgning, cv og din LinkedIn-profil, når du søger lederjob.

Bemærk, at du skal uploade cv, ansøgning og stillingsopslag, så konsulenten, kan forberede sig på jeres samtale, hvor du får 15 minutters personlig feedback på dit materiale.

Book CV- og ansøgningstjek

Log ind på Mit DM for at booke et cv- og ansøgningstjek. Du skal være medlem af DM for at kunne booke en aftale.

Hvis du oplever problemer med at booke, så ring til os på 38 15 66 00.

Få styr på din jobsamtale til lederstillingen

Når du er blevet indkaldt til jobsamtale på din første lederstilling få sparring på, hvordan du gør det bedst? Spar med konsulenten og få feedback på, hvordan du forbereder dig også på evt test. Find ud af, hvad er det væsentlige til jobsamtalen. Hvad skal du have researchet og kunne fokusere på, og hvordan præsenterer du dig bedst muligt som ny leder?

Ring på telefon 38 15 66 00 og tast dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at sparre med dig om din forberedelse.

Book en karrieresamtale

Hvis du ønsker en karrieresamtale om ledelse som karrierevej, kan du booke en times individuel karriererådgivning. Her mødes du med en ledelses- og karrierekonsulent i vores lokaler i Aarhus eller på Frederiksberg eller over Skype, så du kan tale med os, hvor det passer dig bedst. Når du booker en tid, vil du blive bedt om at uploade dit cv.

Book en karrieresamtale

Få rådgivning om dit lederarbejdsliv hos DM's ledelses- og karrierekonsulenter.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje