Du kan blive mentor eller mentee i DM’s ledermentorprogram. I programmet udveksler du erfaringer og sætter fokus på din og en andens lederkarriereudvikling. Uanset hvor du er i din lederkarriere, har du noget værdifuldt at give videre. Det rammesætter vi i DM, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig ledelsesfagligt og personligt.

Har du overvejelser om at blive leder, kan du blive mentee i DM’s mentorprogram og få sparring af en erfaren ledermentor. I programmet udveksler I erfaringer, og sammen med mentor sætter du fokus på din vej ind i ledelse. I relationen får I begge rig mulighed for at udvikle jer fagligt og personligt.

Mentorpar matches kvalitativt, og du bliver sat sammen med en ledermentor, når vi vurderer, at der er et potentiale for et udbytterigt samarbejde.

Er du interesseret i at indgå i en mentorrelation indenfor vores lederspor, som mentor eller mentee, skal du kontakte programleder Houda Siwasophonphong, hks@dm.dk , som vil give de relevante instruktioner og forestår det aktuelle match.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje