Gå til sidens indhold

Anmeld valg af tillidsrepræsentant Har din arbejdsplads fået ny tillidsrepræsentant? Anmeld TR

Netværk for tillidsvalgte

Står du som mange andre tillidsvalgte ret alene med udfordringerne på din arbejdsplads? Et lokalt netværk med andre tillidsvalgte kan give dig ny inspiration og fornyet gejst.

Læs mere
;

Kom godt ind i TR-rollen

Som tillidsrepræsentant har du en vigtig rolle på arbejdspladsen. I DM støtter vi dig, når du skal i gang med at passe på dine kollegaer. 

Din TR-rolle
;

Uddannelse og kurser

Som tillidsvalgt kan du komme på gratis kurser og uddannelsesdage og blive uddannet helt op til diplomniveau i forhandling, trivsel og organisation. Alle tillidsvalgte bliver klædt grundigt på til at varetage deres hverv.

Læs mere

Lønforhandling

Vores konsulenter Mike og Michelle guider dig her i videoen til, hvad du skal huske, når du forhandler løn med ledelsen - både før, under og efter lønforhandlingen.

;

Tillidsvalgte på Facebook Bliv en del af fællesskabet Find os på Facebook

15. januar 2020

Bedre muligheder for fastansættelse på universiteterne

Med en ny stillingsstruktur, får universiteterne et alternativ til usikre ansættelser og en pligt til især at vejlede tidsbegrænsede ansatte om karrieremulighederne på universiteterne. Kravene til eksterne lektorer er skærpet, og karrierevejene på universiteterne er blevet tydeligere. Alt i alt har DM og Akademikerne sat solide fodaftryk på den nye stillingsstruktur.

Læs mere
08. oktober 2019

OK18 kan nu ses på oktoberlønnen

Pr. 1. oktober 2019 er din og kollegernes løn steget en smule. Husk, at sige til kollegerne, at de skal holde øje med, om lønstigningerne er slået igennem på lønsedlerne.

Læs mere
23. august 2019

Dit ry som forhandler

Dit rygte giver dig en særlig position allerede inden en forhandling er begyndt – så pas godt på det!

Læs mere

Arbejdet som tillidsrepræsentant

Få overblik over DM's tilbud og aktiviteter for tillidsvalgte, find blanketter, rejseafregning og tilmelding til gratis kurser.

Arbejdet som tillidsrepræsentant