© Unsplash
Del artikel:

I DM's ledernetværk får du mulighed for at udvikle din ledelsespraksis og samtidig udvikle og pleje relationer med andre ledere i netværket.

Kom med i et af DM’s to ledernetværk, hvor vi sætter fokus på udfordringer og dilemmaer i din daglige ledelse, personlig ledelsesudvikling og dine næste skridt i lederkarrieren. Sparring og feedback udgør en vigtig del af formen, og du kommer til at møde ledere på tværs af brancher.

Netværket er et fortroligt rum, hvor du både kan hente inspiration og få mulighed for at drøfte og kvalificere de vanskelige beslutninger, der er en del af arbejdslivet som leder.

Netværket skal give værdi for dig som deltager, og derfor bliver indhold og konkrete temaer på møderne tilrettelagt løbende og i samarbejde med netværksmedlemmerne.

Hvor og hvornår mødes netværket?

Netværket mødes en gang i kvartalet i København og Aarhus. Vi mødes som oftest fysisk i 3-4 timer. Se mødedatoer og emner for fremtidige netværksmøder lige her.

Har du nogle spørgsmål angående netværket? Så kontakt os gerne på netvaerk@dm.dk.

Desuden ønsker DM også at støtte selvorganiserende ledernetværk, som vedligeholdes og styrkes gennem deltagernes aktive deltagen med at drive processerne i netværket.

Vil du være med?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}