Bliv en del af ledernetværket

Del artikel:

Giv dig selv mulighed for at udvikle din ledelsespraksis og samtidig udvikle og pleje relationer i ledernetværket i København eller Aarhus.

Hvad kan dit ledernetværk

Netværket er dit åndehul og fortrolige rum, hvor du kan vende udfordringer og dilemmaer fra din egen ledelseshverdag.

Møderne i ledernetværket har fokus på dit lederarbejdsliv, dit ansvar og ledelsesrolle samt din personlige ledelsesudvikling.

Med afsæt i forskellige temaer bliver du præsenteret for oplæg og redskaber, hvor du sammen med andre ledere sparrer, videndeler og hører deres erfaringer med konkrete ledelsesudfordringer.

Netværket faciliteres men forudsætter din aktive deltagelse, så du kan tage nye indsigter med tilbage til din ledelseshverdag.

Fortrolighed

Netværket optager løbende nye netværksdeltagere, hvilket kræver en særlig opmærksomhed omkring fortrolighed, som facilitatoren sikrer bliver imødekommet.

Ledernetværk 2024

Program

Tema og program sendes ca. 1 uge inden netværksmødet.

Mødeformen er fysiske møder. Der serveres kaffe/te og morgenbrød fra kl. 8.30-9. Hvert netværksmøde varer 3 timer. Efter mødet slutter vi med en netværkssnak over en frokostsandwich. 

Læs uddybende om alle ledernetværk og tilmeld dig netværksarrangementerne samt andre særskilte arrangementer for ledere i vores kalender.

Planlagte møder i ledernetværket indtil videre - Aarhus:

  • Den. 20. marts: Brug generativ AI i dit lederskab og udnyt potentialet (afholdt) 
  • Den 22. maj: Ledelsesmæssig integritet: Hvad betyder ledelsesmæssig integritet for dig – og hvordan praktiserer du integritet i hverdagen? (afholdt) 
  • Den 18. september: Skab et ’safe space’ for dine medarbejdere – forebyg krænkende adfærd og opbyg psykologisk tryghed
  • 27. november: Ledelse og facilitering 

Planlagte møder i ledernetværket indtil videre - København:

  • Den. 13. marts: Brug generativ AI i dit lederskab og udnyt potentialet (afholdt) 
  • Den 29. maj: Ledelsesmæssig integritet: Hvad betyder ledelsesmæssig integritet for dig – og hvordan praktiserer du integritet i hverdagen? (afholdt)
  • Den 24. september: Skab et ’safe space’ for dine medarbejdere – forebyg krænkende adfærd og opbyg psykologisk tryghed
  • Den 20. november: Ledelse og facilitering 

Er du leder med personaleansvar kan du deltage i ledernetværket. Det er en forudsætning, at du er registreret i sektoren DM Leder. Du kan rette dine registreringer på MitDM

Er du registreret i DM Leder vil du modtage nyhedsbreve med tilbud målrettet til ledere.

Se netværksarrangementer for ledere

Netværksmøderne finder du i arrangementskalenderen, hvorefter du kan melde dig til via MitDM

Bliver du forhindret i at deltage så husk at framelde dig arrangementet igen inde på MitDM senest to dage før. Vær opmærksom på at ved for sen framelding eller udeblivelse fra arrangementer i DM vil du blive opkrævet et gebyr på 200 DKK.

Meld tilbage til DM

Ledernetværket må også gerne være et indflydelsesværktøj, hvor du giver tilbagespil til DM’s ledersektor og deres arbejde med både aktuelle samfundsmæssige ledelsesdagsordener og konkrete medlemstilbud til ledere.

Vil du starte et selvkørende ledernetværk er det også muligt. Kontakt DM Netværk på denne mail: netvaerk@dm.dk, og så hjælper vi dig i gang.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje