Til indhold

Akademikere i Turisme

Dansk Magisterforening
© Morten Bengtsson

Et netværk for dig, der arbejder strategisk og politisk med turisme og herunder fx destinationsudvikling, erhvervsudvikling og interessevaretagelse.

Nå, arbejder du så på et turistkontor?

Er det et spørgsmål, du bliver mødt med? Eller kender du den der med, at du lige står og mangler den der "best case" på, hvordan gør andre steder for, at du kan trænge igennem?

Akademikere i Turisme er et uformelt netværk for dig, der arbejder politisk- og strategisk med turisme i Danmark eller udlandet. Du får opdateret eller fyldt din værktøjskasse og styrket dine relationer på tværs af landet. Vi videndeler på det, der virker - eller advarer hinanden om det, der måske ikke har virket. Vi lader os inspirere og vi udvikler nye trends og idéer, så vi sammen eller hver for sig, kan sætte en dagsorden.

Netværkets formål er at fremme turisme i Danmark og arbejde for oprettelse af et turismeministerium.

Netværkskodeks

  • Vi vil gerne sætte en dagsorden
  • Vi ser en styrke i hinanden
  • Vi er forskellige og nysgerrige
  • Vi er ærlige og kan stole på hinanden
  • Vi har "JA-hatten" på
  • Vi forpligter os til at deltage fysisk i mindst 1-2 møder om året

Hvem kan være med?

Dig med en lang videregående uddannelse (LVU), der arbejder med turisme – i særdeleshed på strategisk og politisk niveau. Du kan være ansat i et destinationsselskab, privat virksomhed eller en kommune - det vigtigste er, at du har interesse i at hele erfaringer om, hvordan man fremmer turisme fx gennem fortalervirksomhed og interessevaretagelse, destinationsudvikling, strategi og projekter – eller noget helt sjette?

Søg om en plads i Akademikere i Turisme

Vil du være med, så udfyld formularen nedenfor.

Har du spørgsmål, så kontakt DM Netværk.

Beskriv kort dine primære arbejdsopgaver.
(Min. 10 ord)