Medlemsnetværk

© Adam Winger

Del artikel:

Ledernetværket i København og i Aarhus er et tilbud til alle medlemmer af sektoren DM Leder, der arbejder med ledelse og har personaleansvar. Det er gratis at være en del af netværket.

I de to ledernetværk mødes I fra forskellige ledelsesniveauer og brancher. I ledernetværkene arbejder I med forskellige ledelsestemaer, og vi faciliterer viden, inspiration og refleksion med eksempler fra jeres hverdag, så I på den måde får en så praksisnær tilgang til jeres udfordringer som muligt.

Det er vigtigt, at du som leder har et godt netværk og sparringspartnere, som du også kan trække på mellem møderne i ledernetværket.

Bliv en del af DM's ledernetværk

Giv dig selv mulighed for at udvikle din ledelsespraksis og samtidig udvikle og pleje relationer i ledernetværket i København eller Aarhus.

Det er gratis at være medlem af netværket.

Passer det dine behov bedre kan du også etablere et undernetværk fx i din branche eller du kan løbende sparre med ledernetværkskollegerne i netværkets LinkedIn-gruppe.

Ønsker du i 2024 at starte et branchespecifikt ledernetværk så kan du få hjælp til opstarten af DM’s netværkskonsulenter. Send en mail til netvaerk@dm.dk.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje