Lederrådgivning

Del artikel:

Hos DM's ledelses- og karrierekonsulenter får du individuel og professionel sparring på spørgsmål om din lederkarriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling.

Ring og tal med en rådgiver

I DM's åbningstid kan du altid ringe på vores hovednummer, telefon 38 15 66 00, og taste dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at tale med dig om dine karriereovervejelser. Nogle af de typiske spørgsmål, kan du læse om nedenfor.

Book en samtale

Når du som leder ønsker en karrieresamtale, kan du booke en times individuel karriererådgivning. Her mødes du med en ledelseskonsulent i vores lokaler i Aarhus eller på Frederiksberg – eller over Skype, så du kan tale med os, hvor det passer dig bedst. Når du booker en tid, vil du blive bedt om at uploade dit cv.

Hvordan du afdækker dine muligheder eller ønsker om et lederjobskifte

Brug konsulenten til at afklare dine kompetencer og ikke mindst præcisere dine ønsker i forhold til det job, du ønsker som leder. Ofte er samtalen det første skridt på vejen, en måde at få konkretiseret en drøm om ledelse eller afstemme dine ambitioner med dine kompetencer og erfaring. Du kan også bruge konsulenten som sparringspartner, når du skal lægge en plan for at realisere dit mål. Er du mentalt på vej videre til et nyt lederjob, skal du stadig kunne trives i dit nuværende lederjob. Det kan du også vende med konsulenten.

Hvordan du kan udvide din jobhorisont som leder

Er du kørt fast i din jobsøgning? Konsulenten kan tilbyde nye øjne på din jobsøgning. Brug konsulenten til at diskutere, hvilke strategier der kunne være relevante for dig: er der beslægtede brancher/opgavetyper/områder, du med fordel kunne undersøge og arbejde videre med?

Du kan få feedback på ansøgning, cv og din LinkedIn-profil, når du søger lederjob.

Bemærk, at du skal uploade cv, ansøgning og stillingsopslag, så konsulenten, kan forberede sig på jeres samtale, hvor du får 15 minutters personlig feedback på dit materiale. 

Book cv- og ansøgningstjek for ledere

Book et cv- og ansøgningstjek online og få 15 minutters personlig feedback på dit materiale.

Book en ledersamtale om din karriere

Få rådgivning om dit lederarbejdsliv hos DM's ledelses- og karrierekonsulenter.

Populære brancher for magistre i lederjob

Magistrene arbejder i en bred vifte af lederjob på tværs af mange brancher. Her kan du læse om udvalgte brancher, som især er populære, og hvor magistrene i høj grad har vist deres værd.

Læs mere om brancher

Hvordan får du styr på din kommende jobsamtale til lederstillingen

Når du er blevet indkaldt til jobsamtale kan du få sparring på, hvordan du gør det bedst? Få sparring og feedback på, hvordan du forbereder dig på samtalen og fx tilbagemelding på test. Find ud af, hvad er det væsentlige til jobsamtalen. Hvad skal du have researchet og kunne fokusere på, og hvordan præsenterer du dig bedst muligt?

Læs mere om hvordan du kan forberede dig på en jobsamtale

Hvordan forbereder du dig til LUS-samtalen

Skal du snart til lederudviklingssamtale (LUS) og vil du gerne forberede dig bedst muligt på spørgsmålene: Hvordan er året gået? Har I som team nået jeres mål og bidraget til organisationens strategiske mål? Og har du som leder været god nok til at understøtte dette?  

Spar med konsulenten om, hvordan du forbereder dig bedst muligt. Centralt for din forberedelse er temaerne; hvordan har din succes som leder været i løbet af året? og hvordan vil du gerne udvikle dig for også i fremtiden at kunne understøtte organisationens strategiske mål både personligt og gennem dit team af medarbejdere?  

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje