Kompetenceudvikling til ledere

Del artikel:

Når du gerne vil styrke dine faglige eller personlige ledelseskompetencer, kan du deltage på temaarrangementer fysisk eller online, i ledernetværk, konferencer eller gratis online kurser.

Når du har behov for personlig sparring om karriere- og ledelsesudvikling kan du få en samtale med en ledelses- og karrierekonsulent, der hjælper med at afklare de grunde, du har for at til- og fravælge de forskellige efteruddannelsesmuligheder.

Kompetencer der efterspørges hos ledere

En analyse gennemført på baggrund af jobopslag på Jobindex viser, hvilke kompetencer der bliver efterspurgt blandt ledere i jobopslag. Se hvilke faglige og personlige kompetencer du skal dyrke og videreudvikle som leder.

Inspiration fra andre DM ledere

Rane Willerslev, Nationalmuseets direktør og medlem af DM, har sat Mads Thimmer, administrerende direktør for Innovation Lab, i stævne til en filosofisk og underholdne snak om ledelse.

Pernille Hertel, Nordisk Chef for Costumer Advisory-afdelingen i SAS Institute, har arbejdet som leder i IBM i mange år. Hun diskuterer med sin tidligere chef og mentor, Lars Mikkelgaard-Jensen, hvordan man som leder skaber værdi for sine medarbejdere og skaber en stærk holdånd. Lars Mikkelgaard-Jensen er tidligere administrerende direktør og bestyrelsesformand for IBM.

Inden Dorthe Kingo Truelsen selv blev leder, havde hun en motiverende chef, som satte rammer for medarbejderne samtidig med at de fik fuld frihed til at udføre deres opgaver. Hans ledelsesstil inspirerer hende nu i hendes daglige ledelsesarbejde.

Gratis netværk for ledere

I Ledernetværket, der er faciliteret, styrker du dine faglige og personlige ledelseskompetencer. 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje