Gå til sidens indhold

Din kontakt i DM

Som tillidsrepræsentant har du både en fast tilknyttet konsulent og et team af konsulenter, du kan bruge til at sparre om konkrete problematikker på din arbejdsplads. Find kontaktoplysningerne på konsulenterne i dit team her.

Vi er inddelt i tre teams: Team offentlig varetager rådgivning, sagsbehandling og forhandling for medlemmer og tillidsrepræsentanter, som er administrativt ansatte generalister og specialister i kommuner, regioner og stat.

Hvis du er underviser på et universitet eller en professionshøjskole, vil du være tilknyttet Team viden, som dækker medlemmer og tillidsrepræsentanter, som er beskæftiget med forskning og/eller undervisning ved universiteter, professionshøjskoler samt øvrige uddannelses- og forskningsinstitutioner inden for statens område.

Team privat varetager rådgivning, sagsbehandling og forhandling for tillidsrepræsentanter og medlemmer, som er ansat i private virksomheder og organisationer, fx NGO’er, eller medlemmer som er selvstændige.

Team Offentlig

Team Offentlig varetager rådgivning, sagsbehandling og forhandling for medlemmer og tillidsrepræsentanter, som er administrativt ansatte generalister og specialister i kommuner, regioner og stat.

Berit Krøyer Rasmussen

Konsulent

Charlotte Dester

Konsulent

Karen Plenge Johansen

Organiseringskonsulent

Lene Sundberg

Konsulent

Michelle M. Jensen

Konsulent

Rikke Mejlgaard

Konsulent

Susanne Tolstrup

Konsulent

Tor Schlosser

Konsulent

Ulla Bjørn

Konsulent

Team Privat

Teamet varetager rådgivning, sagsbehandling og forhandling for medlemmer, som er ansat i private virksomheder og organisationer, fx NGO'er, eller er selvstændige.

Ann Neight Mehl

Konsulent

Elisabeth Tosti

Konsulent

Jonatan Elmer

Konsulent

Julie Klint Skakun

Konsulent

Tina Andersen (barsel)

Konsulent

Team Viden

Teamet dækker medlemmer og tillidsrepræsentanter, som er beskæftiget med forskning og/eller undervisning ved universiteter, professionshøjskoler samt øvrige uddannelses- og forskningsinstitutioner inden for statens område.

Charlotte Fog-Nielsen

Konsulent

Christina Vandborg

Konsulent

Jens Vraa-Jensen

Konsulent

Lise Ryberg Hoffmann

Konsulent

Mike Wenøe

Konsulent

Sarah Rosenkrands

Konsulent