Gå til sidens indhold

Landsklubben for selvstændige og freelancere

Velkommen til landsklubben for selvstændige og freelancere.

Medlemmer af landsklubben er medlemmer af sektoren for privatansatte og selvstændige, der har selvstændig virksomhed som hovedbeskæftigelse samt magistre, der har deres hovedbeskæftigelse ved freelancearbejde for en eller flere arbejdsgivere eller kunder.

Her på siderne finder du oplysninger om bestyrelsen, vedtægter, information om freelancearbejde og selvstændig virksomhed samt oplysninger om medlemsaktiviteter.

Gode grunde til at være medlem af landsklubben

I landsklubben møder du andre magistre, der ligesom dig har valgt en tilværelse som selvstændig eller freelancer.

På landsklubbens virtuelle netværk kan du lægge din virksomhedsprofil ind, så du bliver en kendt person, lærer andre freelancere og selvstændige magistre at kende, har mulighed for at finde samarbejdspartnere og at netværke.

Du kan deltage i landsklubbens årlige medlemsseminar med et fagligt indhold og kulturelle indslag.

Du kan benytte dig af DM's meget fordelagtige forsikringstilbud til freelancere og selvstændige, erhvervsforsikring og erhvervsansvarsforsikring og andre af DM's medlemstilbud, herunder også faglige netværk.

Du kan deltage i de medlemsmøder, der arrangeres af bestyrelsen, om relevante og aktuelle emner, der er rettet mod gruppen af freelancere og selvstændige.

Du er med til at vælge en bestyrelse, der varetager dine fagforeningsmæssige interesser i forhold til DM – og omverdenen – og sætter fokus på freelanceres og selvstændiges særlige vilkår - og du kan selv stille op til bestyrelsen og få indflydelse på tingene.

Rådgivning

Få overblik over regler du skal være særligt opmærksom på som selvstændig eller freelancer.

Læs mere