Kongres

Se filmen fra kongres22 I to dage har over 200 medlemmer været samlet. De har sammen debatteret og besluttet, hvad vi som fagforening skal have ekstra fokus på de kommende år. For i DM tror vi på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab.
Del artikel:

Kongressen er DM’s øverste politiske myndighed, som træder sammen hvert tredje år.

Kongressen består af 200 DM-medlemmer udpeget af DM’s sektorer, netværk og faglige søjler. Sammen sætter kongressen retningen for DM’s politiske og organisatoriske arbejde fx i forhold til de mærkesager, som DM skal arbejde for.

Har du spørgsmål til DM’s kongres, kan du skrive til dm@dm.dk


DM Kongres 2025

Som DM-medlem har du nu mulighed for at søge om at blive delegeret til kongressen, når vi åbner for tilmeldingen 1. januar 2025 frem til 5. marts 2025. Den 20. marts 2025 vil du få besked om du er blevet udpeget. 

Som delegeret repræsenterer du en sektor, netværk eller en faglig søjle for en 3-årig periode. Din opgave vil være at være med til at diskutere og fastlægge de politiske og organisatoriske rammer for DM’s arbejde.

Kongressen vil samles i 2025 af to omgange. Først til et digitalt debatmøde den 20. maj. Her har du mulighed for at stille, debattere og vedtage ændringsforslag til DM’s vedtægter, principprogram, forretningsorden og reservefonden. Anden gang samles kongressen til en fysisk kongressamling i DGI-byen København den 27. - 28. september. Her har du mulighed for inden for forskellige tematikker at debattere indholdet og retningen for DM’s arbejdsprogram frem mod 2028.

Kongressen er derfor din mulighed for at præge og sætte retningen for fremtidens arbejdsmarked gennem DM’s arbejde. Det er også en mulighed for at debattere politik og skabe netværk på tværs af foreningen.

Allerede nu, har du mulighed for at tilkendegive interesse. Så vil vi, når tilmeldingen til at ansøge om at blive delegeret åbner, sende dig et direkte link hertil. Din interesse tilkendegivelse er frem til 1. januar 2025 derfor ikke bindende
Jeg giver samtykke til, at DM må behandle mine personoplysninger i form af navn, email-adresse og medlemsnummer. Formålet er at kunne kontakte de registrerede tilmeldte vedr. tilmelding til kongressen 2025. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte DM via e-mail per-sondata@dm.dk. eller telefon 38 15 66 00. Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i DM's privatlivspolitik.

Kongressen dokumenter 2022 - 2024

Her kan du hente de officielle dokumenter til kongressen.

Reportage fra kongressen 2022

En bæredygtig, mangfoldig fagforening. Det er fremtiden for DM, har medlemmerne nu besluttet.

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}