Laver du interne udviklingsopgaver, analyser eller evalueringer? Så har vi kurset for dig

Del artikel:
Af Emma Skjold Lindegaard

Tilmeldingerne til efterårets mange kurser er nu åbne. Et af de kurser er til dig, der laver interne konsulentopgaver. Er du i tvivl, om det er noget for dig, så læs med herunder, hvor vi giver ordet til tidligere kursusdeltager Helene Naur Brochmann, som fortæller, hvad hun fik med sig fra kurset.

Kurset ”Intern konsulent – skab resultater og relationer” er nu åbent for tilmelding. Så er du intern konsulent eller kan du genkende arbejdsopgaver som interne udviklingsopgaver, analyser og evalueringer, så er der her et kursus for dig. Kurset henvender sig både til offentligt og privat ansatte, og alle kan være med – både nybegynderen og den erfarne.

En af de tidligere deltagere på kurset hedder Helene Naur Brochmann. Hun er ansat på Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Hendes stillingsbetegnelse er specialkonsulent, og hun havde ikke tidligere tænkt på sig selv som intern konsulent. Men hun besluttede sig for at trykke ’tilmeld’ alligevel:

”Da jeg læste kursusbeskrivelsen, syntes jeg, at det passede rigtig godt på det, jeg laver. Jeg har ikke et stort fagligt miljø omkring mig i hverdagen, så jeg blev tiltrukket af muligheden for at vende min rolle på arbejdspladsen med andre og samtidigt få sat nogle nye brugbare ord på mit arbejde fra undervisernes side,” forklarer hun.

Helene Naur Brochmann har 20 års konsulenterfaring, og hun har undervejs også haft flere år med internt konsulentarbejde, så spørgsmålet er, om kurset overhovedet var noget, hun kunne bruge til noget. Heldigvis gik hun ikke skuffet hjem:

”Jeg synes, at det var et super godt kursus. Især fordi jeg fik det diskussionsforum, som jeg havde håbet på, hvor vi havde mulighed for fælles refleksion og erfaringsudveksling. Samtidigt supplerede de to undervisere hinanden rigtigt godt, og de var gode til at tilpasse stoffet til os deltagere og vores arbejdsliv,” siger Helene Naur Brochmann.

På spørgsmålet om Helene Naur Brochmann kan anbefale kurset til andre lyder svaret:

”Ja, jeg kan klart anbefale det. Jeg tror, at især nye interne konsulenter vil få mange gode idéer og pointer med sig hjem,” lyder det.

Se overblik over alle kurser

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}