Rejsepulje hjalp Mathias til fire fantastiske måneder i Argentina

Del artikel:

Dansk Magisterforenings rejsepulje hjalp til med at gøre det muligt for Mathias at tage på fire måneders studieophold i Argentina.

Da Mathias Jacobsen sidder i flyet mod Danmark, er det med en masse uforglemmelige oplevelser i håndbagagen. Han vender nemlig hjem efter fire uforglemmelige måneders studieophold i Buenos Aires, Argentina.

- Opholdet har til fulde levet op til mine forventninger og mere til, fortæller Mathias.

Mathias’ ophold blev blandt andet mulig ved hjælp fra DMs rejsepulje. Det er en pulje, hvor unge kan søge om økonomisk støtte til at opfylde deres drømme om feltarbejde, konferencer eller studieophold.

- Jeg har tilegnet mig mere livserfaring og en større selvstændighed, og jeg har fået et indblik i den argentinske kultur, der på områder som eksempelvis musik, mad, religion, tradition og familieforhold skiller sig ud fra en dansk betragtning, forklarer Mathias.

For Mathias betyder udenlandsopholdet blandt andet, at han i dag taler et meget bedre spansk, at han fandt stof til sine eksamensprojekter om bæredygtige løsningsmodeller, og at han har fået en masse argentinske venskaber for livet.

Er du blevet nysgerrig på Mathias’ studieophold kan du også se de mange billeder, som Mathias undervejs lagde på Instagram under hashtaggene #DMsRejsepulje og #StudieoplevelserForLivet.

Du kan ansøge om at få del i DMs rejsepulje ved at sende os din ansøgning. Rejsepuljen uddeles to gange årligt i februar og august.

Læs mere om hvordan du ansøger til rejsepuljen

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}